Многообразният екип в корпоративна среда е един от най-мощните катализатори

...
Многообразният екип в корпоративна среда е един от най-мощните катализатори
Коментари Харесай

Иновациите и удовлетвореността на клиентите са ключови за силния екип на Vivacom

Многообразният екип в корпоративна среда е един от най-мощните катализатори за нововъведения и триумф в актуалния свят. Екип, формиран от хора от разнообразни култури и професионални области - от просвета до бизнес, основава условия за по-креативно мислене и разнородни решения на въпросите – с други думи е движеща мощ за нововъведенията.

Този метод употребяват доста топ компании по света и у нас. В България измежду тях е Vivacom – телекомът от години развива корпоративна просвета, в която геният е с равни благоприятни условия за всички. В тази рубрика се вписва съвършено и Сабина Адамова, шеф „ Снабдяване “ във Vivacom.

„ Решението да дойда в България не беше толкоз мъчно. Невероятно е човек да има опция да се запознае от близо с разнообразни културни и да уголемява хоризонта си. Чувствам се на мястото си тук, във Vivacom, и считам, че телеком промишлеността в България е на доста високо равнище. Щастлива съм да бъда част от един мощен екип, в който всички гледат в една посока и се поддържат по пътя към триумфа “, споделя Сабина Адамова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР