Многократният носител на награди “Грами” и “Латин Грами” Ricky Martin

...
Многократният носител на награди “Грами” и “Латин Грами” Ricky Martin
Коментари Харесай

Рики Мартин изненада с нов албум - slava.bg

Многократният притежател на награди “Грами” и “Латин Грами” Ricky Martin зарадва почитателите си по целия свят с непредвидена изненада, а точно ново EP, озалгавено PAUSA. Martin споделя, че вдъхновението за студийната си мини сбирка е разкрил в невероятното време, в което се намира светът.

“Моментът, в който чух части подготвени, знаех, че нормалният метод на издаване на албум не е верният за мен. За първи път в кариерата си желаех да споделя плана си както аз реша и да разреша на момента на “изненада” да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP е бистрота, романтика, носталгия и доста живот “, добавя Ricky. Мълчанието постоянно е било есенциална част от изобретателния развой на Martin. Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се лимитира до съответен музиканел род, звездата минава през дълъг ретроспективен интервал на канализиране на страстите и прекарванията си, с цел да сътвори PAUSA. Това, което прави EP-то още по особено е, че всяка една от шестте разнородни колаборации със Sting, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Pedro Capó и Carla Morrison, показва своя еднаквост и история.

Двата хитови сингъла, които Martin издаде преди месеци - “Cántalo”, с Residente и Bad Bunny, както и истинската версия на “Tiburones”, разкриват еволюция и в креативния му жанр на писане на музика и текстове. Това се дължи на възприятието на безспорна изобретателна независимост да мискира щастливи и витални мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията. Продуцент на PAUSA е Ricky Martin, дружно с Julio Reyes Copello, Montana, Raúl Refree, Residente и Alejandro Jiménez, а в писането на текстовете към песните се включват и Residente, Bad Bunny, Pedro Capó, Carla Morrison, Sting, Beatriz Luengo, Yotuel и други Несъмнено това EP е следващото достижение във впечатляващата кариера на изпълнителя.

А за благополучие на почитателите, красивата история, почнала в PAUSA, ще бъде доразказана във второ EP – PLAY, коeто ще съдържа по-бързи и ритмични части. Заедно с релийза на PAUSA, фондацията на Ricky Martin (Ricky Martin Foundation) продължава филантропичната си активност, като сега концентрира напъните си в поддръжка на неравностойните общности в Пуерто Рико и Доминиканската Република, които са изложени на огромен риск от заразяване с COVID-19.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР