„Многофункционална спортна зала „Колодрума“ отговаря на най-високите изисквания, необходими за

...
„Многофункционална спортна зала „Колодрума“ отговаря на най-високите изисквания, необходими за
Коментари Харесай

България среща САЩ, Сърбия и Иран в Колодрума

„ Многофункционална спортна зала „ Колодрума “ дава отговор на най-високите условия, нужни за осъществяване на интернационалните надпревари по волейбол. Ето за какво управлението на Българската федерация по волейбол има достойнството да предложи на Община Пловдив да семейства шампионат от волейболната лига на нациите за мъже “, това се споделя в писмо до кмета на Пловдив Иван Тотев, изпратено от заместник-председателя на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол – Любомир Ганев, написа marica.bg .

Националните тимове на Иран, Сърбия и Съединени американски щати ще вземат присъединяване в шампионата, който ще бъде от 28 до 30 юни 2019 година. Състезанието е част от последния кръг от груповата фаза на Волейболната лига на нациите за 2019 година. „ По тази причина шампионатът е извънредно значим за класирането на тимовете за финалите на Волейболната лига на нациите през 2019г. “, се показва още в документа.
„ За Пловдив е чест да бъде град хазаин на шампионат по волейбол от подобен висок сан, а Община Пловдив ще спомага за неговото осъществяване, “ разяснява кметът Иван Тотев. „ Разбира се това е още едно доказателство, че многофункционална спортна зала „ Колодрума “ е една от най-хубавите зали в страната, защото в нея може да се провежда сходно авторитетно мероприятие и да посрещне както тимове по волейбол на международно равнище, по този начин и техните почитатели “, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР