Многодетната майка Светлана Гущерова се върна в моделското си минало

...
Многодетната майка Светлана Гущерова се върна в моделското си минало
Коментари Харесай

Светлана Гущерова: Баща ми се хвалеше с голите ми снимки в Плейбой

Многодетната майка Светлана Гущерова се върна в моделското си минало и " кариерата " на " Мис Плеймейт “. Съпругата на милионера Християн Гущеров не се гордее с този си интервал, само че не го и крие, тъй като точно с това стана известна. Блондинката признава, че родителите й са се гордеели с голите й фотоси в " Плейбой " и я насърчавали, че е постигнала много.

" Когато бях 12-и клас, имаше кастинг за „ Плейбой “ и моя другарка ми предложи да вземам участие. Направи ми фотография в леглото й с Мечо Пух. Те ме харесаха и поканиха на кастинга в София. Излъгах родителите си, че след учебно заведение ще остана при другарка, а на класната споделих, че съм болна. Хващайки утринния рейс, за мой „ огромен шанс “ срещнах сина на учителката ми. Той ме изпорти, само че аз споделих на класната, че съм била на кастинг за списание. След като се върнах в Търговище, ми споделиха, че съм определена " - спомня си началото на своята кариера Светла.



" Родителите ми малко се ядосаха, само че нямаше какво да създадат. След като излезе списанието, се зарадваха. Помня, че татко ми ходеше из квартала, хвалеше се на познати и показваше списанието. След това баща ходеше с мен на кастингите в София. Ученето в никакъв случай не ми е идвало от вътрешната страна, само че немският език ми беше забавен и го научих съвършено " - добавя съумялата хубавица.



Гущерова разкрива и тайната по какъв начин поддържа 40-те си кг тегло.

" Тайната е в интервалното хранене. Гладувам 20 часа и си разрешавам да храня единствено 4 часа от денонощието. Един път в седмицата, най-често понеделник, наложително върша 24 часа апетит. Събота и неделя си позволявам да си хапна бургери и неща, които не хапвам през седмицата. Преди спортувах доста, ходех на походи и фитнес. Откакто родих, нямам това време и предпочитание ". 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР