Многобройни са фотосите запечатали едни от най-емблематичните гафове на музикалните

...
Многобройни са фотосите запечатали едни от най-емблематичните гафове на музикалните
Коментари Харесай

Вижте резила на родните певици: Камелия по зърна, Райна и Деси пеят по гащи, а Мария не си избръсна…

Многобройни са фотосите запечатали едни от най-емблематичните гафове на музикалните звезди у нас.

Неприкритият бюст на Камелия се подрежда преди всичко.
 Тя не се тормози от голотата и даже парадира с нея. Съществуват над 10 случая, в които зърната на 47-годишната изпълнителка са били снимани от папараци.
Гаф със силикона беляза и Алисия в Габрово . Докато тя се вихрела на сцената, оскъдното и деколте се свлякло. Алисия с танцувлана стъпка се завъртяла и оправила гафа.

Не същото подхванала скандалната Анн-Джи.  На свое присъединяване певицата се появила с ефектна златна рокля от железни пластини. Още на първата ария тънката презрамка, която придържала тоалета се счупила и златната рокля почнала да се свлича. За да не остане гола на сцената, певицата прекратила присъединяване си, с цел да се преоблече.

В началото на тази седмица  Кали лъсна в скандално видео,  на което се вижда по какъв начин се търкаля на пода в столична дискотека. Феновете й считат, че това държание е под въздействие на алкохола. Певицата обаче отхвърли да е била пияна и сподели, че го е направила поради шоуто.

Мария Илиева сътвори гаф, появявайки се на сцената с косми под мишниците.  Веднага откакто фотосите се появиха в интернет, почитателите на певицата я погнаха, споделяйки общото мнение, че сходни неточности са неуместни за обществена персона.

Райна, Емануела и Деси Слава са от певиците, които най-често си демонстрират гащите  по участия. Райна споделя, че в последна сметка е била с долни дрехи, защото има тоалети, които не разрешават да се носят гащички.

Розови, червени, черни и още няколко цвята е показвала Емануела.  Деси Слава пък даже пееше единствено по гащи, само че след това промени напълно визията си.

Екстеншъните на Анелия паднаха по време на гала  по мотив годишните награди на „ Планета “. Докато хитовата певица се вихреше на сцената, част от изкуствената й коса се откачи и свлече на равнището на дупето й. Брюнетката реагира съответно и задържа опашката до края на осъществяването си.

Бременната Преслава отхвърля да се преоблича  и върви с едни и същи облекла на участия. Тя не смъква обичания си черен потник, като към него поставя панталон и сандали с висок ток в същия цвят, видя Телеграф. Говори се, че звездата се тресяла от суеверия около бременността си, по тази причина не си сменя облеклата.













Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР