Много звездни двойки присъстваха на наградите Златен глобус зз 2020

...
Много звездни двойки присъстваха на наградите Златен глобус зз 2020
Коментари Харесай

Актрисата, която шокира всички с избора си на тоалет

Много звездни двойки участваха на премиите Златен глобус зз 2020 година, където демонстрираха освен любовта си един към различен, само че и стилния си усет.

Звездата от " Малки сладки лъжкини " Троян Белисарио и нейният брачен партньор Патрик Дж. Адамс, най-известен с ролята си в " Костюмари ", бяха измежду известните персони, които не пропуснаха блестящата гала в Бевърли Хилс, Калифорния.

Двойката участва и на афтър празненството на Amazon Studios Golden Globes, където брачната половинка на Патрик не остана незабелязана. Причината е, че Троян Белисарио беше облякла не какво да е, а булченската си рокля от 2016 година
 Снимка 460848

Това разкри самата тя с обява в Instagram профила си. " Носех половината от сватбената ми рокля. Честити Златни глобуси 2020 година ", написа актрисата под фотографията, на която се вижда по какъв начин тя и Патрик похапват сладолед, явно в кухнята им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Troian Bellisario (@sleepinthegardn) на Яну 5, 2020 в 11:30 PST

Истината е, че не бихме предположили, че това е сватбена рокля, в случай че Троян Белисарио не се беше издала сама. А и както се вижда от една по-стара нейна фотография от сватбата ѝ, роклята въпреки всичко е претърпяла някои модификации.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Troian Bellisario (@sleepinthegardn) на Яну 27, 2017 в 11:54 PST

На това се споделя удобен човек, който явно не се тормози по никакъв метод от зоркото око на стилните критици. Да си признаем, добре ѝ се е получило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР