Много зодиакални знаци са емоционални, но има един конкретен, който

...
Много зодиакални знаци са емоционални, но има един конкретен, който
Коментари Харесай

Този знак от ЗОДИАКА е най-емоционалният – вижте дали става въпрос за вас

Много зодиакални знаци са прочувствени, само че има един съответен, който изпъква пред другите в това отношение. Хората от тази зодия не могат да сдържат страстите си и всичко, което изпитват им е изписано на лицето.

Може би си мислите, че става въпрос за Скорпион, или пък за Риби, само че не, не са те. Астролозите считат, че прочувствено най-нестабилните хора са представителите на знака Рак. Те се грижат за всичко и всички. Раците одобряват драговолно всичко и постоянно желаят да оказват помощ на хората, които са в неволя. Те имат отворено сърце, само че за жалост, постоянно си патят от това.

Тази тяхна сензитивност астролозите изясняват с това, че зодия Рак е ръководена от Луната. Това значи, че страстите им постоянно изпреварват логиката, за разлика от Девите, да вземем за пример. Те изпитват необятна гама от страсти, които за земните или въздушните знаци на зодиака са недостъпни.
Раците преценяват другите хора през призмата на три въпроса - харесва ми или не ми харесва този човек? Ще го обидя ли или няма ли да го обидя? Мога ли да му се доверя или не мога да му се доверя?

Те са отворени към хората, само че мъчно ги позволяват в кръга си от близки хора. Преди да се сближат с вас Раците ще се уверят, че вие няма да им навредите. За тях фамилията е най-ценно от всичко. Те се тревожат за всеки член на фамилията си и биха се пробвали да го предпазят от всевъзможни проблеми и неволи.

Нещо значимо, което би трябвало да знаете за тази зодия, е, че един път обидите ли ги, те вечно ще запомнят обидата и ще създадат по този начин, че тя повече да не се повтори. Но с изключение на мощната им емоционалност, Раците има две други значими качества – съпричастност и развита вътрешен глас.

Те съумяват да усетят страстите на другите хора и по тази причина постоянно биха избрали специалност в бранша на услугите – учители, готвачи, психолози, или мениджъри обслужване на клиенти. И въпреки всичко, рано или късно, на тях им идва допълнително да претърпяват всички страсти на хората към тях и напълно се изтощават прочувствено.

Когато Раците са спокойни и уравновесени, тяхната вътрешен глас работи безотказно. Те могат да усетят както положителните, по този начин и неприятните развои на събитията, даже каква ще е прогнозата за времето, или какъв ще е резултатът от мача, който гледат. Но в случай че са в прочувствено несигурно положение, те ще усетят приближаването единствено на неприятни събития, а чувството им постоянно ще бъде лъжовно.

Ако Раците се научат да ръководят страстите си, тяхната вътрешен глас ще им стане най-силният коз.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР