Много време ще е нужно да се възстановят централните части

...
Много време ще е нужно да се възстановят централните части
Коментари Харесай

Разрушения и отчаяние след проливните дъждове в Испания

Много време ще е нужно да се възстановят централните елементи на Испания от тежките наводнения. Проливните дъждове взеха жертви, предизвикаха съществени вреди и уплашиха локалните, доста от които са откъснати от света.

" Усетихме прииждащата вода и слязохме да забележим по какъв начин се повишава реката, в този миг се срути моста. Всички започнахме да тичаме на открито, малко се забавихме. За секунди падна и другият мост със заплашителен екот. Беше миг на суматоха “, сподели свидетелка.

В Буеначе де Аларкон, в Кастиля ла Манча, има десетки разрушени къщи, отнесени коли. През града минава същинска река от тиня, която продължава да нанася съществени вреди.

" Истински смут е. Нашата къща е цялостна с вода, без ток, без питейна вода, без телефон. Откъснати сме от света “, уточни друга жена.

Нарушенията в пътния и железопътния трафик са многочислени, а материалните вреди мъчно могат да бъдат оценени. Много локални управляващи чакат държавното управление да вземе всеобхватни ограничения за деяние и справяне със обстановката.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР