Много велики атлети са се доказали и като добри лидери,

...
Много велики атлети са се доказали и като добри лидери,
Коментари Харесай

Какво значи да си добър лидер според Леброн Джеймс

Много велики спортисти са се потвърдили и като положителни водачи, само че може би един от най-хубавите е баскетболната легенда Леброн Джеймс.

Хората постоянно одобряват отговорността си на водачи като задължение или като нещо еднократно. В изявление, представено от Inc.com, Джеймс дава друга позиция.

" Лидерството не е за един ден, или за два, или за месец. То е нещо непрекъснато. Когато играеш групов спорт, разбираш, че не става дума за теб. За да сте сполучливи, всеки един е значим и да способства ", споделя баскетболистът.

Доказателство за уменията на Джеймс като водач са резултатите му в и отвън залата. Да, самостоятелните му достижения са впечатляващи, само че още по-невероятни са отборните му такива. Отборите му са играли финали на НБА девет пъти, а той е печелил три пъти шампионата.

Леброн влага доста неизменност и в плана " I Promise School " - учебно заведение, основано в партньорство с фондацията му LeBron James Family Foundation, което оказва помощ на деца с разнообразни проблеми да продължат образованието си.

Според веруюто на баскетболиста най-важната задача на водачите е " повдигат " останалите по пътя към триумфа, да ги въодушевяват и стимулират, да им оказват помощ да се трансфорат в най-хубавите версии на самите себе си.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР