Много успешна и щастлива година беше 2017-а. Разбира се, можеше

...
Много успешна и щастлива година беше 2017-а. Разбира се, можеше
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Амбициите ми за 2018 година са да взема медал в многобоя на световното първенство ...и от отборното

Много сполучлива и щастлива година беше 2017-а. Разбира се, можеше и още по-добре. Можех да се показва по-добре на някои от надпреварите, даже и да взема орден от многобоя на Световното, само че съм си взела поуките и се надявам следващата година да се случи.
Това сподели за предаването „ Хоризонт за вас “ художествената гимнастичка Невяна Владинова.   Тя показа, че не мисли доста за влиятелното си място в международния хайлайф, а избира да се концентрира върху това по какъв начин да се усъвършенства

Доста се веселя, че завоювах Световната купа в София и въобще на четирите купи, на  класирането…  Според мен, това е много влиятелно и доста много ме радва

Бях доста дребна - на 6 години, когато видях гимнастичките на центъра в Плевен. Тогава взех решение, че желая да стана гимнастичка. Майка ми ме заведе в залата. Никога не съм опитвала различен спорт. Мисля, че не бих се справила въобще добре с който и да е различен спорт.

Владинова показа, че се е преместила в София на 11-годишна възраст и първоначално майка ѝ е идвала на посетители всяка седмица. Тя обаче не мисли, че се е лишила от детството си поради кариерата, тъй  като в залата имало доста деца. Би подкрепила щерка си да последва пътя ѝ само че „ единствено, в случай че доста го желае “, а  не, с цел да следва стъпките ѝ.  Самата владинова в никакъв случай не е мислела да се откаже за тренировките в продължение на повече от 5 минути.

2018  година има Световно състезание в София. Амбициите ми са там да взема орден в многобоя. Има и Отборно състезание. Надявам се там също да вземем орден, показа Владинова, която прекарва свободното си време у дома или в шопинг с приятелки.

   
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР