Много трудно в рамките на това Народно събрание ще може

...
Много трудно в рамките на това Народно събрание ще може
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Много трудно в това НС ще се състави нов кабинет

" Много мъчно в границите на това Народно заседание ще може да се сформира нов кабинет. Създаването на какъвто и да било кабинет по-скоро би аварирало, в сравнение с да чакаме позитивни резултати. " Това мнение изрази Евелина Славкова от Изследователски център " Тренд ".
" Усещането беше, че когато тематиката за Македония влезе в Народното събрание, ще има ескалация и овакантяване на някой от съдружните сътрудници, само че изненадващо тази обстановка се разви през вчерашния ден ", уточни Славкова.

Според нея няма по какъв начин да не се сътвори чувство, че някой с някого се е схванал, тъй като това е непрекъснато чувство за политическата класа.

Славкова уточни, че " Възраждане " има максимален интерес да отиде на предварителни избори, с цел да капитализира политическите си дивиденти до този миг.

" Едната логичност е държавното управление да продължи с загадка поддръжка и опити да се играе с кворума. Другата логичност е, че ГЕРБ нямат интерес да сформират кабинет и да ръководят даже да завоюват предварителни избори, тъй като " никой не желае властта в обстановка на такава турбулентност " и проблеми, които ще се задълбочават през идната зима. Ще се задълбочат рецесиите, в които сме попаднали ", предвижда тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР