Много тревожно и много опасно. Радвахме се на мир, сигурност

...
Много тревожно и много опасно. Радвахме се на мир, сигурност
Коментари Харесай

Джеймс Уорлик: Путин е непредсказуем. Това буди тревога за бъдещето

„ Много обезпокоително и доста рисково. Радвахме се на мир, сигурност и благополучие в Европа от края на Втората международна война насам. Една от аргументите за това беше зачитането на териториалната целокупност на другите страни. Очевидно в този момент сме очевидци на нарушение на териториалната целокупност на Украйна, без значение каква е повода. Тя следва да бъде позволена по пътя на договаряния, а не чрез спор ”. Така разяснява събитията в Украйна някогашният дипломат на Съединени американски щати у нас Джеймс Уорлик за Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1218

Той направи коментар и по тази причина дали е сюрпризиран от дейностите на Русия. „ Президентът Путин може да бъде доста непредсказуем. Никой не знаеше какво е намислил. Доказа се, че е доста непредсказуем, а това също буди паника за бъдещето. Държавите в съседство, изключително тези от някогашния Съветски съюз, са извънредно разтревожени какво ще последва ”, добави някогашният дипломат.

Относно бъдещето на Украйна съобщи: „ Изглежда, че става въпрос за повсеместна окупация на страната, все пак, което чуваме от Кремъл ”, счита той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1218  Мис Украйна Юнивърс избяга от ужаса на гърмежите с четиримесечното си бебе Мис Украйна Юнивърс избяга от ужаса на гърмежите с четиримесечното си бебе  Турция ще ограничи прекосяването на съветски военни кораби през проливите Турция ще ограничи прекосяването на съветски военни кораби през проливите  Постоянният ни представител в НАТО: Това, което се случва в Украйна, е брутално Постоянният ни представител в НАТО: Това, което се случва в Украйна, е брутално
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР