Много тежко е състоянието на полицая, който пострада вчера при

...
Много тежко е състоянието на полицая, който пострада вчера при
Коментари Харесай

Тежко остава състоянието на полицая, който пострада при инцидента с мигрантите

Много тежко е положението на служителя на реда, който пострада през вчерашния ден при случая с мигранти близо до село Казичене.

Полицаят е настанен в реанимацията на болница " Света Анна ". Той е в медикаментозна кома и на апаратна вентилация. В болничното заведение са настанени за лекуване и трима незаконни мигранти, които също пострадаха при случая. Шофьорът на буса с мигранти, който се заби в полицейски патрул край София през вчерашния ден в никакъв случай не е имал шофьорска брошура. Това заяви пред Българска национална телевизия представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

„ Никога не му е издавано удостоверение за ръководство от българските управляващи, той не се води на доклад като лидер на МПС. Това е по справката, която имаме от управляващите “, сподели тя.

Мъжът е с богато престъпно минало, и е осъждан за разнообразни закононарушения - обири, безчинство, измами. Последните му обири са в изискванията на рецидив. Търпял е санкции за закононарушенията си, посочи Петрова.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР