Много скоро Левски ще се сдобие с трето ново попълнение.

...
Много скоро Левски ще се сдобие с трето ново попълнение.
Коментари Харесай

Бразилски нападател все по-близо до Левски

Много скоро Левски ще се снабди с трето ново попълнение. Сините чакат бразилския нападател Велтон. 24-годишният футболист сега води договаряния, с цел да скъса връзките с сегашния си клуб - третодивизионния Ботафого-ПБ.

Те са на финалната права, а съгласно медиите в Страната на кафето към този момент има съглашение. Нападателят има контракт с клуба до лятото, само че той ще бъде разтрогнат, написа " Тема спорт ".
 Драган Михайлович е под въпрос за мача с Арда
Драган Михайлович е под въпрос за мача с Арда

Радослав Цонев тренира на цялостни обороти

От този тим в Левски пристигна бранителят Цунами, който парафира за 2.5 години. Вчера бранителят се прибра в Бразилия, където ще прекара празниците, след което е предстоящ още веднъж в България за началото на подготовката, която стартира на 3 януари. Два дни по-късно воденият от Станимир Стоилов отбор ще отпътува за Анталия, където ще се приготвя повече от месец.

Велтон към този момент се е договорил с Левски. Веднага, откакто разтрогне, офанзивният състезател ще пътува за София. Договорът му също ще е за 2.5 години. Вчера от Ботафого-ПБ оповестиха на кои играчи сигурно ще разчитат за идната акция. Отделно бе оповестен лист с футболисти, които имат настоящи договори, само че най-вероятно ще изоставен. Сред едно от петте имена е точно Велтон, разгласи jornaldaparaiba.com.br.

Цунами и нападателят идват на " Герена ", откакто помогнаха на Ботафого-ПБ да се класира за груповата фаза за Купата на Североизтока 2022 в Бразилия. Това стана факт след драма с дузпи в реванша против втородивизионния Витория. Велтон вкара изравнителното попадение за отбора си, а по-късно той дружно с Цунами осъществиха своите дузпи и класираха някогашния си клуб напред в шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР