Много силни и противоречиви емоции завладяват героите и заплашват да

...
Много силни и противоречиви емоции завладяват героите и заплашват да
Коментари Харесай

Ще оцелее ли връзката на Денис и Елена в Братя“?

Много мощни и спорни страсти превземат героите и заплашват да експлодират в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по Нова телевизия. Елена се усеща смазана поради тайната среща на Денис и Лора, за която тя схваща напълно инцидентно.

За нея още по-отчайващ е фактът, че даже подложен пред избор, той въпреки всичко отива да се види с някогашната си жена и скрива това. Денис се усеща доста отговорен, когато приятелката му се появява най-изненадващо пред двама им с Лора. Той желае да изясни обстановката, само че ще му даде ли влюбената Елена късмет и има ли метод връзката им да оцелее, макар разтърсванията?



Филип е съществено обезпокоен за положението на Сандо и трескаво търси разновидности за разнообразни типове лекувания, които биха могли да оказват помощ на сина му. Той открива напълно нов тип пробно лекуване, което се ползва от клиника в Турция и предлага на Денис да опитат и този вид. Филип взема решение самичък да отиде в дома на Сандо, с цел да види положението му. Ще бъде ли позволен там и каква голяма изненада го чака?



Ива идва на себе си след шока от ареста и се пробва да резервира хладнокръвие в тежкото състояние. С помощта на юрист Тодоров, тя обмисля разновидности по какъв начин да постъпи, с цел да излезе колкото може по-бързо от следствения арест. Йосифова даже позволява мисълта да подписа съглашение с прокуратурата, само че Тодоров изрично не разрешава самосиндикални дейности.



Ужасът още веднъж я превзема, когато обществена служителка й коментира какви са процедурите за нея и бебето от тук нататък. Ива усеща, че би трябвало да работи бързо. Какво ще предприеме в отчаянието си, дали този ход ще бъде в нейна изгода, или тъкмо противоположното?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР