Много сериозен и престижен инвеститор откри база и започва работа

...
Много сериозен и престижен инвеститор откри база и започва работа
Коментари Харесай

Международен инвеститор стъпва в Бургас, ще прави скъпи яхти

Много сериозен и влиятелен вложител откри база и стартира работа в Бургас напълно скоро. Това е компанията Bering Yachts. Днес нейни мениджъри показаха свое произведение в Пристанище Бургас, включвайки се в отбелязването на неговия 119-и рожден ден.

Те оповестиха, че градът е предпочетен за разширение на техния бизнес в конкуренция с още 3 местоположения в Европа. Bering Yachts към този момент са сключили контракти с 60 чиновници в Бургас, които стартират да работят безусловно след някорко дни - на 1 юни. Компанията желае до края на тази година да усили броя им до 300.

" Добре пристигнали! Щастливи сме, че Бургас ще продължи да създава плавателни съдове, както го е правил в предишното. Тук ще откриете положителни експерти. Разчитайте на цялостна поддръжка от мен и общинската администрация! ", сподели кметът Димитър Николов.

Bering Yachts, който е интернационален производител на експедиционни яхти развива трансатлантически бизнес. Седалището на компанията е Северна Каролина, Съединени американски щати, а компанията има офиси във Флорида, Монако, Лимасол. Bering строи яхти в Китай, а също по този начин в Турция.

" Сега, с разширението на нашия бизнес, ние откриваме корабостроителница в града с огромна корабостроителна традиция – Бургас, България ", споделиха от компанията.

Корабостроителница Bering в Бургас ще се специализира в цялостен цикъл на произвеждане на първокласни стоманени трансатлантически яхти, както и по-малки бързи лодки. Корпусът, направен от стомана AH-36, и алуминиевата надстройка от морски клас, обезпечават устойчивост и подсигуряват на клиентите сигурност в техните морски завършения.

С повече от 10 яхти, планувани да бъдат издигнати през 2022 година, компанията чака постоянен напредък за своя бизнес.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР