Много са продуктите за грижа за кожата, които се предлагат

...
Много са продуктите за грижа за кожата, които се предлагат
Коментари Харесай

Топ 5 най-добри козметични продукти на Eucerin

Много са продуктите за грижа за кожата, които се оферират в аптеките през днешния ден – кремове, специфични лосиони за сензитивна и проблематична кожа, серуми и доста други. Eucerin е онази марка, за която може да се каже, че е от водещите в новаторската грижа за лицето и кожата.

Историята на Eucerin
Теоретичната основа за Eucerit е осъществена от доктор Исак Лифшуц през 1898 година След обширни проби той кандидатства за патент за новия емулгатор през 1900 година, който е показан през 1902 година

Когато се смеси с минерални мазнини, съединението Eucerinum anhydricum, създадено от Lifschütz, се трансформира в хидрофилна основа за мас, която може да се съхранява за неопределен срок. Продуктът става сполучлив, откакто Лифшуц продава патента си на Beiersdorf през 1911 година и се причислява към компанията като химик.

През 1950 година е пуснат Eucerin pH5, „ киселинният мас “. През 1977 година гамата е разширена, с цел да включи оферти за цялото тяло.

В средата на 90-те години Юсерин навлиза на пазара за грижа за лицето, като пуска спомагателна гама за сензитивна и повредена кожа. Продуктите незабавно реализират огромен триумф, изключително първият клинично потвърден крем срещу бръчки – Q10 Active.

Класация на най-търсените Eucerin артикули
Цялата гама на марката можете да откриете в съвсем всяка физическа или онлайн аптека. Най-популярните кремове и серуми все още са:

1. Eucerin hyaluron filler

Тази серия филър артикули са ориентирани към битката с фини линии и бръчки по лицето, когато хиалуроновата киселина, която организмът създава, понижава и те се появяват. Запълва и хидратира кожата. Съставен от хиалурон, който е с високо молекулярно тегло, еноксолон и глицин сапонин.

Стимулира личното произвеждане и защищава кожата, като понижава скоростта на разграждане. Комплектът се състои от дневен и нощен крем със защитни фактори и околоочен крем, които могат да оказват помощ при всеки вид кожа.

2. Eucerin dermopur

Тази серия е ориентирана към хората, които имат проблем с акнето и работи против главните аргументи за появяването му:

●себорея или свръхпроизводство на себум;

●микровъзпаления;

●удебеляване на външни пластове на кожата или хиперкератоза, което води до поява на черни точки;

●увеличаване на бактерии, които водят до възпаления от вида на пустули и папули.

При някои хора се появява и постинфламаторни хиперпигментации, така наречен петна, за които марката предлага подобаващи артикули. Съставките им включват: licochalcone A (противовъзпалително действие), салицилова киселина (антибактериално), thiamidol ( редуцира петната) и себум-регулираща технология.

3. Eucerin anti pigment

Серия с пигмент надзор за кожа със лъчезарен и постоянен загар. Тази серия е създадена за понижаване на хиперпигментацията. Комплектът е от три елементи – дневен и нощен крем и спот коректор. Те съдържат съставката thiamidol, която е ефикасна за понижаване на производството на меланин, като по този начин понижават пигментните петна. Резултатите са забележими до две седмици.

5. Eucerin atopicontrol

Това е козметика за раздразнена и суха и атопична кожа и дерматит. Серията има за цел да успокои и хидратира като предлага грижа, съобразена с етапите на това заболяване. Продуктите съдържат съставката ликохалкон A, чието деяние е успокояващо и укрепващо. При всекидневно потребление резултатите са забележими за малко време.

6. Eucerin aquaphor

Идеален артикул за нощна грижа при напукани кожички и за сухи ръце и крайници. Кожата ви ще бъде по-мека и гладка заран. Ако желаете да усилите резултата, можете да сложите и ръкавици или чорапи.

Гамата на Юсерин съдържа качествени продуктови линии, които обезпечават ефикасна грижа за кожата от главата до петите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР