Много руснаци от по-старата генерация дори не са чували за

...
Много руснаци от по-старата генерация дори не са чували за
Коментари Харесай

Тил Линдеман от Rammstein запя съветска естрада, а човек на Навални влезе в затвора за „Pussy“

Много руснаци от по-старата генерация даже не са чували за Линдеман и биха изпаднали в шак от някои негови превъплащения, само че песента на Никита Богословски по стихове на Евгени Далматовски знаят на изуст от деца.

„ Любимый город “ е изпълнена за първи път от Марк Бернес във кино лентата на Едуард Пенцлин „ Истребители “ през 1939 година

В клипа на Линдеман съдържа фрагменти от различен именит руски филм – „ Девятаев “, отдаден на героя от войната Михаил Девятаев. Самият Линдеман се появява в непоколебим костюм и прическа на екрана на руски тв приемник от 70-те години и запява на съветски с осезателен немски акцент. В развиването на клипа артистът се появява и в пилотска кабина във военна униформа на руските Военновъздушни сили.

Като част от рекламата за необикновеното скимване на Линдеман е и неговото наличие на откриването на Московския кинофестивал. Там той не дава нито едно изявление и пред публицисти изрича единствено, че е последовател на „ мостовете на дружба сред народите “. Думите му провокират възторг измежду младите руснаци, което се отразява мигновено и на светкавичната известност на „ Любимый город “. Някои медии назовават песента „ миротворческа задача “. Линдеман не стопира дотук и отива в Московския цирк, който празнува 50-годишен празник, и се снима с голям тигър.

И тъй като действието се развива в Русия, в дните, когато Линдеман и Rammstein печелят голяма известност измежду руснаците, координаторът на щаба на Алексей Навални в Архангелск Андрей Боровиков е наказан на две години и половина затвор за разпространение на порнография. Забележете: съдът приел за закононарушение притежанието на видеоклипа на Rammstein „ Pussy “ от 2009 година и качването му в обществената платформа „ ВКонтакт “…

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР