Много родни знаменитости се сдобиха с рожби, пише dir.bg. Синоптичката

...
Много родни знаменитости се сдобиха с рожби, пише dir.bg. Синоптичката
Коментари Харесай

2022: Звездните бебета, пазени в тайна

Много родни звезди се снабдиха с чеда, написа dir.bg. Синоптичката на Нова тв - Гергана Малкоданска, стана майка на Белла, която се появи на този свят на 6 януари тази година. За щастливото събитие показа самата тя в Инстаграм. Тв водещата Йоанна Драгнева роди момиченце от Мирослав Димитров. Певицата и нейната половинка имат и по-голяма дъщеричка, която е споделя Анн Мари.

Сантра също влезе в тима на майките, само че дълго време пазеше новината за щастливото събитие. Тя показа щастливата вест с малко клипче в профила си в Инстаграм. Малката Елиза се появи на този свят на 1 март 2022 година Няколко дни по-късно Тото призна, че е станал татко за повторно. Рапърът и половинката му съумяха да запазят бременността й в загадка.

Антония Петрова-Батинкова също стана майка за повторно, без да демонстрира корема си в обществените мрежи. Бебето се роди по натурален път на 7 юли в ръцете на доктор Анна Чорбова в столична болница. Гери Дончева даде живот на момиченце, също както и актрисата от Народния спектакъл и носителка на " Икар " София Бобчева - нейната щерка Стефани-Ирини проплака в 9:35 ч. в болница " Света Анна " на 14.10. Щерката на Орхан Мурад - Сузанита, роди Матиас.

Нора Шопова се снабди с момченце, а Ивайла Бакалова изненада всички с новината, че е родила втора щерка. Почти 20 години, откакто роди Рая. Оказва се, че и през новата година щъркелът ще има доста работа. Нови в попълнения се чакат в фамилиите на Джулиана Гани и Златка Райкова.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР