Много различен, но очаквано мелодичен е новият проект на ТОНИ.Приятелство“

...
Много различен, но очаквано мелодичен е новият проект на ТОНИ.Приятелство“
Коментари Харесай

ТОНИ създава Приятелство по личен текст и музика

Много друг, само че предстоящо благозвучен е новият план на ТОНИ.

„ Приятелство “ събира страстите от едно пътeшествие-толкова блестящо, че се трансформира в ария.
„ Приятелство “ е като финалния щрих от това пътешестване. Всъщност песента беше написана преди този момент, с текст на британски език и друга ритмика.  Но след толкоз мощно преживяване, каквото беше нашето странствуване. с толкоз положителни другари и въздействащи моменти, името и настоящият вид на песента като че ли сами ме избраха “- споделя Тони.

Песента е първата, която очарователната изпълнителка издава за 2023-та година. Аудиото е подкрепено от Музикаутор, като в него значима роля играе българският продуцент Mr. Moon.  В неповторимия си жанр Младен Димитров а.к.а Mr. Moon прави настоящата ремиксирана версия, подготвена да бъде „ облечена “ в режисьорското решение на Росица Фердинандова.

„ Нестандартен се получи клипа на „ Приятелство “- споделя Тони- Видеото в действителност е анимиран роман. Сюжетът безусловно разкриват моменти от пътуването до Рим и Маракеш, само че и метафорично отключват искрата за странствуване до любовта, вярата и другарството. “

Кадрите към „ Приятелство “ Тони снима в непринудени моменти, показвайки страхотни кътчета от италианската столица и сантиментално Мароко. Особен белег в съзнанието на изпълнителката остават миговете в смайващите градини на Мажорел, синята вила „ Оазис “ и музеят на Ив Сен Лоран в обятията на Маракеш. Всичко това получава своето музикално място в плана, майсторски показано от емблематичният глас на ТОНИ.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР