Много преди една нелепа трагедия да сложи край на 16-годишния

...
Много преди една нелепа трагедия да сложи край на 16-годишния
Коментари Харесай

Преди трагедията: приказната любовна история на Лиъм Нийсън и Наташа Ричърдсън

Много преди една нелепа покруса да постави завършек на 16-годишния им брак, любовта на Наташа Ричърдсън и Лиъм Нийсън е от рода истории, които въодушевяват холивудските филми.

Любовта им пламва, до момента в който двамата си партнират в постановката "Анна Кристи " на Бродуей през 1993г. Наташа, която е на 29 по това време, е омъжена за продуцента Робърт Фокс, само че сърцето си желае своето.

"Никога не съм предполагал, че ще имам такава избухлива химия с сътрудник артист, споделя самият Лиъм в свое изявление по-късно. "Просто си паснахме и всяка вечер на сцената творяхме магия. "

Химият посред им била явна. Критиците обожавали постановката им и двамата скоро били номинирани за Тони. За шанс на Лиъм, който по това време на 40 години, бракът на Наташа към този момент вървял към своя край.

 лиъм нийсън наташа ричърдсън Getty/Gulliver

"Работех с него, само че сред нас имаше освен това, хората го виждаха, а бракът ми към този момент се разпадаше. Таймингът не беше съвършен, само че какво можех да направя? Влюбих се в него ", разкрива Наташа.

По това време на Лиъм се носи славата на "женкар ", само че това нито за момент не тормози Наташа. "Приятно ми е, че дамите го харесват, тъй като знам каква е повода за това ", предостатъчно споделя тя в изявленията.

На 30-тия си рожден ден, Наташа получава картичка от Лиъм. По това време той е на снимачната площадка на "Списъкът на Шиндлер ". Посланието му гласи: "Настигаш ме. С доста любов, Оскар " (името на Лиъм във филма). Наташа не сметнала поздравлението за изключително сантиментално и решила да вземе нещата в свои ръце. Отгворила му по следния метод: "Картичката звучи като писмо от приятелче. Какви са връзките ни? "

В този момент Лиъм осъзнал, че е влюбен в нея. Не след дълго, през лятото на 1994г., двамата се венчали във плантация край Ню Йорк.

 лиъм нийсън наташа ричърдсън Getty/Gulliver

Малко по-късно, Лиъм бил определен за роля във кино лентата Nell. Наташа не желала да се разделят незабавно след сватбата и решила да отиде на кастинг за роля в лентата. "Не желаех да му споделям "чао, скъпи, отивай да се забавляваш с други девойки ". Реших да направя всичко по силите си, с цел да си партнираме във кино лентата. " И желанието ѝ се сбъдва - избират я за ролята.

Животът им стартира да тече доста бързо. По-малко от година след началото на брака им, двамата стават родители на първия им наследник - Мйакъл. Вторият им наследник Даниел се ражда единствено 18 месеца по-късно.

 лиъм нийсън наташа ричърдсън Getty/Gulliver

За страдание, Наташа умира в безразсъден ски случай през 2009г, когато е на 45 години. Фрактурата на главата ѝ се оказала не просто дребна цицина, а съдбовна мозъчна контузия. Лекарите съобщили на Лиъм, че брачната половинка му е изпаднала в мозъчна гибел и той осъзнал, че това е краят.

"Двамата имахме пакт ", споделя артиста, "ако един от двама ни в миналото изпадне в такова положение, другият да му дръпне щепсела. Когато я видях на леглото, с всички тръби и монитори към нея, незабавно взех решението си. Дарихме органите ѝ и с помощта на нея, в този момент трима индивида живеят. Знам, че тя би желала тъкмо това. "

Актьорът споделя, че обичаните му качества в Наташа са били нейната грижовност, благотворителност и майчина обич. "Тя се грижеше за всички. Имаше огромен майчин инстинкт. Винаги приготвяше вечеря и искаше всички да се усещат добре. "

 лиъм нийсън наташа ричърдсън Getty/Gulliver

През 2016г. Лиъм написа прочувствено обръщение в обществените мрежи във връзка загубата на Наташа:

"Казват, че най-тежкото нещо е да загубиш човек, който обичаш. Съпругата ми се отиде ненадейно. Тя донесе толкоз наслада в живота ми. Беше всичко за мен. Тези 16 години, през които бяхме мъж и жена, ме научиха по какъв начин да обичам абсолютно. Трябва да спрем и да благодарим за половинките си. Защото някой ден, когато вдигнем погледи от телефоните, те няма да бъдат там. Урокът, който научих е, че би трябвало да живеем и обичаме като че ли всеки ден ни е финален. Защото един ден в действителност ще бъде. "

 лиъм нийсън наташа ричърдсън Getty/Gulliver

Още:
Красивата любовна история на Селин Дион и Рене Анжелил Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун Трагичната любовна история, която промени ориста на Мерил Стрийп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР