Много правилно и навременно решение е смяната на Янев, това

...
Много правилно и навременно решение е смяната на Янев, това
Коментари Харесай

Шаламанов: Решението за смяна на Янев е повратна точка

„ Много вярно и навременно решение е промяната на Янев, това е повратна точка. Лидерството на премиера ще е очевидно и да стартират измененията в защитата ни. Очаквам новият боен министър да бъде мощно подсилен от Народното събрание ". Това съобщи Велизар Шаламанов, някогашен боен министър, пред Нова Нюз.

По думите му постът министър на защитата е за " Продължаваме Промяната ", а проф. Тагарев е извънредно положително решение. " Проблемът беше в разноговоренето. Даваха се разнообразни сигнали от министър председател, президент и министър, в този момент позицията е консолидирана ", уточни той. И добави, че в спора Русия-Украйна има място за дипломация.

" Днес ще има послание на Байдън, той ще очертае визията си. Кризата е всеобхватна, би трябвало да чакаме и обръщението на Путин. Сценариите би трябвало да бъдат ориентирани към ограничаване на жертвите, а Европейски Съюз би трябвало да има централна роля. Ако Съединени американски щати или Китай би трябвало да се намесят, а Европейски Съюз не се оправи, би трябвало да преосмислим опцията Съюзът да продължи по този метод ", безапелационен е Шаламанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР