Много потребители на Apple изпитаха затруднения при активиране на новите

...
Много потребители на Apple изпитаха затруднения при активиране на новите
Коментари Харесай

Apple се претовари от активации на iPhone и Watch


Много консуматори на Apple изпитаха усложнения при активиране на новите си устройсва
(снимка: CC0 Public Domain)

Ако сте купили нов iPhone или друго устройство на Apple и имате проблем с активирането, не сте единствени. Според мнения на консуматори, доста хора по света изпитват същите усложнения по време на Коледа.

Изглежда сървърите на Apple не можеха да устоят на големия брой от задействания на нови устройства, излиза наяве от мнения във форумите. По Коледа доста хора откриха под елхата нови епълски артикули, включително iPhone, iPad, MacBook или Watch, започнаха да ги задействат и се сблъскаха с проблем. Сървърите на Apple ID се претрупаха, вследствие на което мнозина не съумяха да задействат своите устройства, заяви.

От страницата за наблюдаване на работата на услугата на Apple може да се види, че са налице проблеми, свързани с сметките в и влизането в услугата. Netizen BeatCrazy споделя във форума, че това може да е обвързвано с претоварването на сървъра за активиране на Apple по Коледа, само че въздействието на този случай върху потребителското преживяване е много неприятно.
още по тематиката
По време на настройката потребителите могат да ревизират своя Apple ID, само че в множеството случаи се натъкват на проблем, при който устройството „ замръзва ” във етапа на инспекция. Проблемът се демонстрира освен при регистрация на нов акаунт, само че и при положение, че потребителят трансферира съществуващия си Apple акаунт на ново устройство.

BeatCrazy, да вземем за пример, купува смарт часовници Apple Watch SE +, които поддържат клетъчни мобилни мрежи, за двете си деца, и започва фамилното шерване. Но макар че всеки от фамилията има постоянно употребен на iPad, процесът на активиране по Коледа е много проблематичен и се появява известие „ несполучливо потвърждаване ”.

Освен това някои консуматори оповестяват, че новозакупеният им не може да бъде задействан, което също е обвързвано със сървърите на Apple. От компанията споделят, че всеки консуматор може да пропусне пиковия интервал и да задейства устройството си по-късно.

Според мнения във форумите, сървърите на Apple последователно възвръщат естествената си работа и проблемите към този момент са по-рядко срещани.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР