Много полицейски управления предупреждават родители и членове на общността, че

...
Много полицейски управления предупреждават родители и членове на общността, че
Коментари Харесай

Полицейските управления предупреждават, че играта „Senior Assassins“ на гимназистите може да се превърне в смъртоносна: `сериозни последици`

Много полицейски ръководства предизвестяват родители и членове на общността, че по-късно тази седмица ще стартира национална игра сред гимназисти може да има смъртоносни последствия.

В обществените медии няколко полицейски организации бият паника за игра, наречена „ Senior Assassin “, където участниците получават име на различен състезател, който са натоварени да преследват и маркиране, нормално с воден револвер, с цел да ги елиминирате, до момента в който има единствен победител.

„ Полицейското ръководство на Арлингтън Хайтс желае да съобщи значима информация на членовете на общността, като ви осведоми за онлайн, игра онлайн, наречена Senior Assassin. Тази игра се играе от гимназисти в цялата страна, в това число тук в Arlington Heights воден револвер за да бъде последният останал човек в играта ", написа полицията в село Арлингтън Хайтс във Фейсбук в петък.

Публикацията продължава: " Концепцията не е срещу закона или локалното разпоредба. Молим всички да играят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР