Много по-добре е да имаш собствена такава техника, защото един

...
Много по-добре е да имаш собствена такава техника, защото един
Коментари Харесай

Елена Йончева С Усмивка Проговори За Тежкото Обвинение!

„ Много по-добре е да имаш лична такава техника, тъй като един публицист по този начин е доста по-мобилен “, добави тя. " Тези пари не са ми дадени като заплащане. Дружеството, което дава тези средства, би трябвало да има юридически и финансов надзор.

За да има сдружението, надзор над мен и да наблюдава по какъв начин са изразходвани тези средства, е основано ", сподели тя. " Почти всички огромни малките екрани и корпорации и техните притежатели имат доста компании и вземат участие в офшорни компании. Това е процедура.

Предлагам ви да извършите изследване дали българските малките екрани имат присъединяване в офшорни компании. Аз нямам офшорна компания ", съобщи Йончева. " Това са отпуснати средства против мои отговорности и отговорности по контракти. Ние сме създали 7 документални кино лентата. Първият е в обсадения Алепо. Там снимахме няколко ислямистки организации. Това е филм, който притегли огромна аудитория.

Това е рисков филм. Там ни обстрелваха, стреляха по нас! Смятате ли, че някой ще прави финансови измами, отивайки в Алепо, без да знае дали ще се върне? Аз колкото да открих оператор, който да пристигна с мен ", спомни си депутатката. „ Юристи от ТВ7 ми предложиха да сключа контракт с тази компания. Те ме поканиха.

Тази компания бе разумно да предположа, че това е компания на ТВ7. Абсурдно е обвиняването за пране на пари. Сметката е потрита в българска банка, плащани са такси в България. Филмите са налични и са излъчени ", съобщи тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР