Много пъти сме били свидетели на чужда, руска намеса. Но

...
Много пъти сме били свидетели на чужда, руска намеса. Но
Коментари Харесай

Радан Кънев: Изходът от политическата криза е само един – да не допуснем предсрочни избори

Много пъти сме били очевидци на непозната, съветска интервенция. Но не ни е работа да знаем в елементи към осъществявания непознат шпионаж, това се прави на база на непублична, дипломатическа и най-много информация от службите. (...) Това са били хора с имунитет – те се гонят от страната, само че не се води обществен развой. Всяка страна е в правото си да прави това, и се прави въз основа на информация на службите, а не се разисква в Народното събрание. Така разяснява пред Нова ТВ изгонването на 70 съветски дипломати и чиновници евродепутатът Радан Кънев.

Относно коментара на Корнелия Нинова, че е срещу изгонването на съветските дипломати и това дали това би довело до отдръпване от опитите за сформиране на държавно управление, евродепутатът разяснява: „ Не може непознатият шпионаж да бъде политически фактор в нашия политически живот и уповавам се, че тя го схваща отлично. Това би било обезпокоителен знак”.

Според него излаз от политическата рецесия има единствено един вид, с цел да не затънем в институционален разпад е да избегнем предварителните избори.

Ние имаме потребност да покажем на жителите, бизнеса и сътрудниците ни, че ние не сме разпаднала се страна, ръководена от некадърна политическа класа. Важно е да има държавно управление, само че в случай че желаеме минимално равнище на непоклатимост имаме потребност от доста по-сериозно болшинство, което да бъде обединено към съответни законодателни оферти, уточни евродепутатът.

Кънев означи, че в общото явяване на Политическа партия и Демократична България на изборите персонално той виждам единствено преимущества.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР