Много пари могат да бъдат спестени с креативност и усилия.Майка

...
Много пари могат да бъдат спестени с креативност и усилия.Майка
Коментари Харесай

Майка купува стари дрехи и ги трансформира в модерни аутфити за двете си дъщерички

Много пари могат да бъдат спестени с креативност и старания.

Майка основава фешън облекла за дъщерите си от остарели облекла, които купува от магазините за втора ръка и споделя, че съумява да спести над 300 $ годишно.

Хайди Барнър се научила да шие от видеоклипове в Ютюб, когато осъзнала какъв брой скъпо е да купува нови облекла за деца, тъй като ги израстват толкоз бързо. Първоначално 33-годишната американка шиела облекла от закупени от нея материали, само че цената им се покачила през 2021 година

Сега Хайди посещава магазини за остарели облекла и избира такива за възрастни, които може да преработи в гащеризони, бодита, панталони или блузи за двете си дъщери.

„ Обичах да закупувам облекла за щерка си, само че ставаха доста скъпи. Мислех, че мога да го направя. Това е дълъг развой на образование, само че го одобрявам. Това е по-добро за околната среда и доста по-евтино. Моите девойки ги обожават. “

„ По-голямата ми щерка е придирчива, тъй че би трябвало да я взема с мен, с цел да може да избере каквото ѝ харесва. Не мога да си спомня последния път, когато сме купили нещо ново “, споделя тя.

Вижте в галерията нейните неповторими творения:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР