Много отдавна сме оповестили, че на 6 и 7 март

...
Много отдавна сме оповестили, че на 6 и 7 март
Коментари Харесай

ГЕРБ: Прибързаните действия на ПП-ДБ тласкат държавата към нови избори

Много от дълго време сме обявили, че на 6 и 7 март има конгрес на ЕНП, където ще участват водачът на и претендентът за министър председател Мария Габриел. Това преждевременно деяние на сътрудниците от ПП-ДБ за подаване на оставка и нейното гласоподаване в този момент и незабавно буди избрани съмнения. Това съобщи депутатът от - Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по в коридорите на Народното събрание минути след гласуването на оставката на кабинета " Денков ". 

" Не е ясно каква е задачата на тези прибързанио дейности. Дали да се употребява това, че нашия водач е в чужбина. Мария Габриел също я няма. С този ход ПП-ДБ показват, че не желаят да се водят договаряния, по-скоро това, което те желаят, е да тласнат страната към избори. В противен случай не бих могла да си показва защо бе належащо това бързане. Предстояха и оценки на министрите, на фона на всичко това, е малко необичайно това, което вършат сътрудниците от ПП-ДБ ", уточни още Петкова. 

По думите ѝ към момента не е потърсен контакт за договаряния, по отношение на препоръчаното от - съдружно съглашение. 

На въпрос приближаваме ли се към нови избори, Желязков отговори: Ние сме толкоз покрай избори, колкото бяхме преди един месец и преди 9 месеца. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР