Много от офертите в сайтовете за безплатни обяви са с

...
Много от офертите в сайтовете за безплатни обяви са с
Коментари Харесай

Врачките минаха онлайн след нападението с киселина на тяхна колежка

Много от офертите в уеб страниците за безвъзмездни разгласи са с „ Google преводач “, наподобяват нигерийските измами

Шаш и суматоха настана измежду врачките в страната, откакто тяхна колежка бе залята с киселина. За да се опазят от директен контакт с недоволни клиенти или техни близки, гадателките всеобщо са минали онлайн, откри инспекция на.

Оферти за повреждане на вълшебства, леене на патрон и предсказания заляха уеб страниците за безвъзмездни разгласи. Прави усещане, че огромна част от офертите са извънредно необразовано написани, като с „ Google преводач “. Наподобяват на фишинг имейлите с обещания за завещание от самотно живеещи мултимилионери, които са умряли в чужбина и в този момент се търси техен родственик с публикувани семейства като Петров, Иванов. Тук грешките са още по-фрапантни, което усилва шанса да попаднете на измамници, които баламосват, че ще решат всичките ви проблеми по вълшебен път - от неплодородие, през неприятен шанс, изчистване на аурата и хармонизиране на чакрите, до нелечими болести.

Тарифи

Тарифите варират от 20 лв. до 50 евро на сеанс. Срещу такива суми се оферират разнородни „ вълшебен “ услуги и 100% точни прогнози и помощ. Обявите заливат интернет с оферти и реклами, като да вземем за пример 50 лв. коства онлайн консултация на една от гадателките във варненския регион „ Възраждане-2 “ за правенето на годишна таро прогноза. Може да стане с жива видеовръзка или с писмен отговор с в детайли изложение какво да чака клиентът всеки месец. Заплащането се прави авансово през easypay или revolut. Маг А., която съгласно обявата работи в центъра на Варна, предлага тъкмо ясновидство. Незабавен отговор на всеки въпрос. Восъколеене. Изчистване на родови проклятия, вълшебства и отрицателни въздействия. Изготвя отбрана за здраве, шанс, пари и фамилна непоклатимост. Събира разграничени двойки, като 1-минутен диалог се таксува по 0,96 лева Приемат се и запитвания с SMS за 1.20 лева на един sms.

На телефон и със sms за същите пари работи от разстояние и Маг Р., която популяризира своя „ Ключ към щастието “ за сполучливо унищожаване на проклятия и негативи, разбор и разрешаване на проблеми, както и правене на отбрана. С импулсен телефон е Недрет от Аспарухово, която предлага помощта си на хора с финансови проблеми и на такива, на които не им върви в любовта. Ходжа Арас от „ Трошево “ твърди, че оказва помощ на разграничени двойки и прави бяла магия за обич, като връща остарели усеща. Помагал също при неплодородие, премахвал отрицателни въздействия от черна, копанарска и всевъзможен тип магия, както и на хора в потребност, които изпадат в неволя.

Организирано

Някои ходжи за по-голям престиж работят в екип. Твърдят, че имат сътрудници в Израел и Турция, с които им се явяват Светата Троица, пророци и виждат обратно и напред всичко, което е записано в ориста на клиента. Отстраняват неприятни въздействия и отрицателна сила в задочни сеанси, вършат арабска магия за обич със своята „ свещена и доста мощна заложба “, която в множеството случаи се загатва, че е наследена от някоя баба. Това твърди вещател на карти в Силистра, който се показва за някогашен преподавател, притежаващ заложба от 45 години. Гледа на ръка (по Вайбър) против 40 лв.. Изисква авансово заплащане по Еконт, Изи пей или банкова сметка.

Повечето гадателки и баячки изясняват, че дарбата им е дадена свише и не желаят пари: „ Колкото дадеш от признателност “. Но след 5-6 сеанса „ на благосклонност “ идва същинската оферта, която е против четирицифрена сума. Потърпевши настояват, че по този метод са се овътрили с по една лека кола, до момента в който са ги баламосвали, че ще им оказват помощ. Според минали през баячески ритуали хора със здравословни проблеми има равнище, в което помощта се усеща, след което настава застой. Именно тогава идва и предлагането за коренно решение на казуса.

Маг П. от Гъбене предизвестява, че времето ѝ е скъпо и не желае да контактува с хора, които желаят да се възползват безплатно от услугите ѝ. Тя също предлага восъколеене... от разстояние.

Нейна колежка от София трансферира по Вайбър рейки сила.

„ Магия встретить любовь “ оферират няколко морски врачки, цената обаче е в евро.

Карти таро - по бързата процедура

Двайсетина лв. приблизително е цената за гледане на карти таро, като се заплаща, преди те да се наредят на масата, а в множеството случаи това става отдалечено. За бърз въпрос с класификация на три карти се заплаща петарка, 10 лева се дават за въпрос за обич с различен човек и класификация на 7 карти - 12 лева за повсеместен разбор на обстановката по съответен въпрос, минало (зараждане на проблема), настояще (правилни ли са подхванатите действията) и бъдеще (развой на събитията при дадените действия) - с класификация на най-малко 10 карти. Посочените суми са за отговор на имейл, съпроводен със фотография на картите в действителната класификация. В умозаключение гадателката споделя, че подарява всички събрани средства за благотворителна идея: „ Не го върша за персонални облаги, а с цел да спася човешки живот “.

В Сливен

Смляха от пердах незряща, не помогнала

Подобен случай като този с врачката Тони от Пловдив имаше през 2017 година Тогава трима смляха от пердах незряща жена в Нова Загора, чиито магьоснически ритуали не дали стремежи резултат. Това се случи по поръчка на семейство от Котел, които посещавали 69-годишната по това време врачка. Тя им предложила различни способи за справяне със здравословен проблем. Но освен че не помогнала, а и навредила на клиентите, които наели биячи да ѝ отмъстят.

В Шумен

Измамница ощави жена с „ повреждане на магия “

Жителка на каолиновско село олекна с 3320 лв. и 1570 евро предходната година.

Тя минала няколко сеанса при жена, която ѝ дала обещание „ да възвърне фамилната естетика и уют “. Тя оставяла дребни суми, само че откакто ритуалите не проработили, врачката ѝ предложила да вземат радикални ограничения на цена, която ще подсигурява триумф. Двете си уговорили среща зад църквата на пл. " Кристал " в Шумен. Веднага откакто клиентката за повреждане на неприятната прокоба предала желаната сума, врачката минала към деяние - изпратила лековерната жена да купи артикули за ритуала, а тя самата се изпарила.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР