Много от нас се чувстват емоционално и физически изтощени в

...
Много от нас се чувстват емоционално и физически изтощени в
Коментари Харесай

Изморени през цялото време? Ето какво „точи“ вашата енергия

Много от нас се усещат прочувствено и физически изтощени в края на деня. Разчитайки на кофеина, може би ще издържите до края на работния ден. Може би, когато се приберете у дома и включите Netflix, ще задремете още в първите пет минути от сериал. Всички се усещаме изтощени от време на време, само че казусът е, когато това става „ положение по дифолт “, защото към този момент стартирате да не го разпознавате като безсилие.

„ Може да забележите, че се изтощавате, тъй като настроението ви се трансформира и ставате раздразнителни “, споделя Айлийн Андерсън, шеф на просветителните стратегии по биоетика и медицински филантропични науки в университета Case Western Reserve. „ Това постоянно е издайнически знак да забавите темпото и да разберете какво ви тормози “, прибавя тя.

Въпреки че равнищата на стрес измежду чиновниците са рекордно, не е нужно да приемате това като нещо неизбежно. Вместо това идентифицирайте и обърнете внимание на нещата, които ви дърпат надолу. Някои стресиращи фактори са универсални.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР