Много от нас очакват с нетърпение Андреевден. Когато търсим информация

...
Много от нас очакват с нетърпение Андреевден. Когато търсим информация
Коментари Харесай

За тези 4 зодии 30 ноември – Андреевден ще е специален. Какво ще се случи?

Много от нас чакат с неспокойствие Андреевден. Когато търсим информация за зодии, желаеме да разберем какво ни чака в близко бъдеще.

Обикновено най-вече ни интересува дали ще срещнем любовта – някой, с който ще прекараме остатъка от живота си.

Имате положителни шансове за това, в случай че сте една от 4-те зодии, за които тази година Андреевден ще е специфичен.

Андреевден 2023 ще бъде специфичен за 4 зодии

В нощта на 29 против 30 ноември има специфична вечер, цялостна с магия – вечерта на Андреевските гадания. Това е моментът, в който се замисляме изключително съществено какво ни чака в бъдеще.

 

Ще успеем ли да сбъднем фантазиите си? Ще реализираме ли триумф в работата? И ще бъде ли положително здравето ни?

Най-често обаче прогнозите ни се отнасят за любовта.

Тази година Андреевден ще бъде специфичен за 4-те зодии. Те имат шанса да срещнат някой специфичен, който може да плени сърцата им вечно и да промени живота им.

Близнаци

Месец ноември, в края на който се пада Андреевден, беше натоварено време за Близнаците.

Те посветиха доста сила на работа и гонене на пристрастеностите си. Сега е време да се погрижите за възприятията си.

Тази година Андреевден ще донесе още повече позитивна сила на Близнаците – нормално цялостни с живот и любопитни към света.

Те ще притеглят хора към себе си още по-силно от нормално, в това число и някой, който изцяло ще им завърти главата.

Не е наложително обаче да е някой, който не познавате. Може да е някой, който не сте виждали дълго време, съвсем пропуснат. Може би не си коства още веднъж да избягате от това познание?

Дева

Девата в последно време доста мисли за бъдещето. Тя възнамерява, подрежда, пресмята. Фокусира се най-вече върху това, което в действителност желае.

Тя най-сетне ще разбере, че това, от което най-вече се нуждае, е възприятие за сигурност, което единствено някой непосредствен може да й обезпечи.

Девата ще стартира да търси някой специфичен и интензивно ще се чуди по кое време може да срещне същинската обич. А какво по-добро време за любовни предсказания от Андреевден?

Везни

Напоследък Везните имат потребност от отмора. Ноемврийското време на открито и сезонът на безкрайните болести ги отслабиха доста.

Няколко дни муден живот обаче ще й оказват помощ да възвърне силите си.

Отпочиналите и спокойни Везни ще влязат на дансинга със храброст и увереност. Има късмет да откри сътрудник освен за танци, само че и за цялостен живот. Ще притегли ли нейното самочувствие вниманието на някой съвършен за нея?

Козирог

Козирогът в последно време, както нормално, посвещава прекалено много време на работа и осъществяване на професионалните си проекти.

Тазгодишният Андреевден обаче също ще бъде специфичен за него. Ще не помни за миг професионалните си отговорности и ще се концентрира върху персоналния си живот.

Живот, в който на този ден той има огромен късмет да срещне някой специфичен. Някой, който ще накара Козирога в никакъв случай повече да не мисли първо за работа.

Ще откри ли любовта до края на живота си в тази вълшебна вечер?

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР