Много от нас не обичат да остават сами, винаги търсят

...
Много от нас не обичат да остават сами, винаги търсят
Коментари Харесай

5 причини да се чувстваме добре сами

Много от нас не обичат да остават сами, постоянно търсят нечия компания или непрекъснато пишат или приказват с някого. Да прекарваме време сами, обаче не е по никакъв начин неприятна концепция. Всъщност дори потребна в доста връзки. Говорим, за това да отделяте по един час на ден, или да не бъдете тъжни, когато се постанова да прекарате време сами, не за това да желаете да сте непрекъснато сами.

Една дребна стъпка да се научите да прекарвате времето си сами е като предизвикате себе си и се пробвайте да останете 30 минути без никого, който познавате в близост, в това число без да употребявате телефона си. Тъй като сме привикнали да споделяме всичко в обществените мрежи, това може да се окаже по-трудна задача, в сравнение с си мислите. Но въпреки всичко, пробвайте и то не просто да сте сами, само че да се чувствате даже през този половин час.

 5 аргументи да се усещаме добре сами Pinterest

Като изтъкнем изгодите от това да прекарваме време сами, може би ще бъде по-лесно:

1. Когато прекарваме време сами, имаме опция да опознаем по-добре самите себе си. Това е доста значимо, тъй като единствено по този начин имаме време да помислим за същинските си пристрастености и дали отделяме време за тях, а това е ключът към щастието.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР