Много от нас искрено изтръпват, когато видят побелял . Днешният

...
Много от нас искрено изтръпват, когато видят побелял . Днешният
Коментари Харесай

Колко гр/ден шоколад са полезни, защо да се държи извън хладилника и лошо ли е белеенето му?

Много от нас откровено изтръпват, когато видят прошарен. Днешният ни лайфхак е отдаден на тази тематика и дава няколко правила, свързани с желанието обичаната храна да остава в най-прекрасно положение. Опитът на всеки демонстрира главната причина за побеляването – държането дълго в ледник или на мощно слънце, макар единичната или двойната му опаковка, която някои производители поспестяват през последните няколко години. И в двата случая казусът е нарушената температура на предпазване.

Първо златно предписание на идеалния шоколад: дръжте го отвън хладилника, при 18 – 21 градуса или идеалната температура, която да поддържаме в дома и офиса си съгласно ограниченията на Световната здравна организация. Значи, индивидът и шоколадът фактически се оказват съвършената композиция, щом изискванията, с цел да се усещат допустимо най-добре са едни и същи.

В противоположен случай ще станете очевидци на побеляването му, изключително, в случай че го подлагате на внезапни температурни амплитуди. От какво се появява въпросният резултат? В заводите какаото попада в меланжор, където гъстата какаова маса от прахуляк и масло се смесва със захар и дребното други неща, които съдържа след това продукта, който си купуваме като мляко на прахуляк.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР