Много остро изказване срещу лидера Корнелия Нинова направи депутатът Крум

...
Много остро изказване срещу лидера Корнелия Нинова направи депутатът Крум
Коментари Харесай

Крум Зарков: Шанс за БСП не е хартиеният вот, а махане на Нинова

Много остро изявление против водача Корнелия Нинова направи депутатът Крум Зарков през днешния ден на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Червеният пленум се събра, с цел да оцени държанието на партията досега и вероятностите в сложната политическа обстановка. Зарков прикани за изключително съвещание на конгреса, на което да бъде заменена Нинова. " Социологическите изследвания демонстрират, че Българска социалистическа партия има запас от гласове, само че той не се крие в хартиената бюлетина. Той се крие в смяната на управлението на партията. Промяната бързо ще даде резултат ", съобщи социалистът. За речта му

Зарков е бил подсилен от евродепутата Петър Витанов, а останалите членове са изказали гласна или безмълвна поддръжка на Нинова.

Изявите на двамата не са изненадващи, защото те са измежду изявените вътрешни съперници на управлението. А и не са споделяли много от настоящите хрумвания на Българска социалистическа партия. Зарков да вземем за пример от дълго време е против връщането на хартиените бюлетини. Елемент на оригиналност през днешния ден има в извънредно острия звук на изявленията им.

" Ако не свикаме конгрес допустимо най-бързо, в случай че се явим по същия метод със същия началник на още едни избори, това ще бъде злополука. Ние сме в предизборна обстановка. И в случай че сме Национален съвет на Българска социалистическа партия, би трябвало да помислим какво вършим, с цел да може Българска социалистическа партия да се показа по-добре на тези избори от предходните. Задачата ни би трябвало да бъде личен дневен ред, да го сложим в центъра на дебата, а не просто да се прикачим към следващата настройка - прикачване, което не е несъмнено. Трябва да издигнем знаме, а не да предложим патерица ", сподели Зарков. Като образец за непоследователност той напомни рецензиите на Българска социалистическа партия от есента против Политическа партия за кражба на гласове - след което партията се обвързала с Политическа партия, а в този момент била подготвена още веднъж да го направи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР