Много нови функции и промени ще предложи есенната актуализация на

...
Коментари Харесай

Задава се следваща голяма актуализация на Windows 11


Много нови функционалности и промени ще предложи есенната актуализация на Windows 11
(снимка: Microsoft)

Microsoft ще пусне съществена актуализация на Windows 11 тази есен. В момента тя се създава под кодовото име Sun Valley 2, съгласно изявления на профилирани в Windows уеб запаси.
още по темата
Новата версия ще бъде налична гратис за всички притежатели на съвместими устройства, които към този момент са мигрирали към Windows 11. Вече е известно, че актуализацията ще се назовава Windows 11 22H2, заяви.

Информацията е доказана и от Microsoft, която неотдавна пусна актуализация KB5012427 като част от програмата Windows Insider, чието изложение включва името на версия 22H2. Става въпрос за Windows 11 Build номер 22567.100, която е налична за евакуиране от участниците в програмата Windows Insider в канала Dev.

Името на актуализацията не включва съответен месец, сходно на това, което Microsoft правеше в предишното. Актуализацията 22H2 евентуално ще стане обществено налична през октомври или ноември, тъй че съответен месец може да се появи в името на версията по-късно, когато разработчиците имат по-добра визия до каква степен актуализацията е подготвена за стартиране.

Sun Valley 2 включва освен нови функционалности, само че и доста промени. На първо място, това е усъвършенстваният потребителския интерфейс, включително актуализации на менюто „ Старт ”, центъра за вести, някои общоприети приложения и други С приближаване на формалното стартиране на Windows 11 22H2 ще станат известни повече детайлности за актуализацията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР