Много неща зависят от зодията ни, твърдят астролозите, но се

...
Много неща зависят от зодията ни, твърдят астролозите, но се
Коментари Харесай

Късметлии в любовта: Ето кои зодиакални двойки са родени еди...

Много неща зависят от зодията ни, настояват астролозите, само че се оказа, че звездите са виновни и за съвместимостта в двойките. Има знаци, които се радват на има неповторима химия. Имат разлики в характера, само че откриват и доста общи неща и са любопитни един към различен. Ето кои са те, съгласно „ HindustanTimes “.

Телец и Козирог

Те са образец точно за съдбовното привличане. Много си наподобяват по някои неща – съществени са, уравновесени, държат на стабилността във връзките, дискретни са и може да се разчита на тях. Освен това са амбициозни, правят работата си старателно и прилежно. Но имат разнообразни визии и подходи по отношение на това по какъв начин да работят, кое ще ги направи сполучливи, по какъв начин да стигнат до върха, написа  struma.bg. Освен това, Телците са по-големи инати, а Козирозите са по-резервирани и мъчно се опознават. Въпреки това, двете зодии доста се притеглят. Те се поддържат един различен, почитат персоналното си пространство и разискват проектите си в детайли.

Близнаци и Рак

На пръв взор наподобява по този начин, като че ли те нямат нищо общо. Близнаците са доста обществени, общителни, търсят занимания, не държат на стабилността и не копнеят за основаване на семейство. Раците са по-срамежливи, чувствителни, романтици и домошари. Когато двете зодии се опознаят и влюбят, обичта става доста мощна, както и уважението сред тях. Те одобряват другия, какъвто е и привличането е огромно. Раците учат Близнаците да са по-спокойни, деликатни и непрекъснати. Близнаците пък карат Раците да излизат повече, да поддържат връзка, да се веселят и да станат екстроверти. Допълват се. Тайно те обичат същността на другия. Говорят доста за възприятията си и държат на връзката.

Стрелец и Риби

За тях важи същото – имат доста общо, само че и по много неща не си наподобяват. Между тях има огромна химия и те се допълват ужасно. Рибите имат огромни и смели фантазии, Стрелците постоянно ги предизвикват, поддържат и са позитивно настроени към тях. И двете зодии имат потребност от някой, който да ги изслуша и да им даде честното си мнение. И двете вършат това. Имат общи ползи, свързани с изкуство и пътувания. Но спорят постоянно, защото имат разнообразни отзиви по отношение на полезностите и най-важното в живота. Рибите са по-чувствителни, раними и романтици – копнеят за огромната обич и семейство. Стрелците непрекъснато търсят тръпка, новото, приключенията, забавляват се и не стоят дълго на едно място. Но двете зодии доста се притеглят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР