Много неща не е добре да се правят на гладно.

...
Много неща не е добре да се правят на гладно.
Коментари Харесай

Правете секс на гладно, защото...

Много неща не е добре да се вършат на гладно. Пиенето на алкохол, взимането на някои дразнещи стомаха медикаменти, извършването на покупки, някои натоварващи извършения не са целесъобразни на празен корем. Но въпреки всичко има някои неща, които е най-добре да вършиме на гладно. Ще се изненадате кои са те.

Кои са двете изненадващи неща, които е добре да вършиме на празен корем?

Не взимайте мъчно решение

По-вероятно е да извършите неверен избор, в случай че сте се нахранили щедро. Това откриват скорошни проучвания, представени от thehealthy.com. Според откривателите, участниците в изследването, които са били гладни преди взимане на мъчно решение, са имали точна преценка и в 50% от случаите са взели вярното решение. Учените считат, че гладът разрешава да се концентрираш повече върху детайлите и пречи да взимаш импулсивни решения. На празен корем се мисли по-интуитивно, което подкрепя взимането на верните решения.

Секс

Другото изненадващо нещо, което е най-добре да вършиме на гладно, е сексът. Интимността, когато сте преяли или сте се нахранили щедро, може да има изненадващо доста странични резултати. Храносмилането изисква сила и доста запаси от тялото. Чувството на отичане и даже газове могат съществено да подтиснат либидото ви и да понижат желанието ви да вложите всичко от себе си в любовната игра. Ще се визиите доста по-добре, в случай че вършиме секс на празен корем. Изживяването и за вас ще е доста по-приятно. Ще се визиите доста по-добре, в случай че вършиме секс на празен корем. Изживяването и за вас ще е доста по-приятно.

Има и неща, които е по-добре да не вършиме на гладно. Кои са те?

Не пазарувайте

Ако отидете в хранителния хипермаркет и се потопите в изобилието от артикули, до момента в който сте гладни, това ще ви накара да купите неща, които като се изключи че не ви трябват са и доста калорични. Според проучванията извършването на покупки на гладно крие риск от харчене на повече пари, от пазаруване на нездравословни и калорични храни, от преяждане.

Не се карайте с колегата си

Ако сте гладни, евентуално сте и доста по-раздразнителни от нормално. Затова избягвайте да се карате и да спорите с половинката си на празен корем. Това може да ви подтикне да реагирате остро, да кажете неща, които не мислите и за които ще съжалявате по-късно. Оставете сериозните диалози и разногласия за след хранене, когато в тялото ви ще са се освободили повече ендорфини, написа az-jenata.bg

Не се изтощавайте във фитнеса

Някои типове кардиотренировки е добре да бъдат извършени на гладно, само че в случай че прекалявате с изтощителните извършения и прекарвате доста време във фитнеса, без да сте се хранили, това може да провокира съществени проблеми. Може да ви прилошее, да изгорите мускулна тъкан вместо мастна, което утежнява резултатите ви. Може да изпитате съмнения в сърдечния темп и работата на мускулите. Може даже да припаднете. Добре е да сте хапнали нещо за сила преди подготовка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР