Много неща издават начина, по който изглежда вашата връзка. Някои

...
Много неща издават начина, по който изглежда вашата връзка. Някои
Коментари Харесай

Какво казва позата при сън за вашата връзка

Много неща издават метода, по който наподобява вашата връзка. Някои от тях са елементарно установими, до момента в който други са по-прикрити - да вземем за пример позата, която заемате при спане.

" По време на сън не може да контролирате езика на тялото си и той ви издава ", безапелационна е психоложката Корин Суит. " Това е времето, когато сте откровени, раними и позата ви издава доста за вашата връзка ".

И по този начин, кои са другите позиции, в които сътрудниците могат да спят и какво научаваме от тях?

Лъжицата - поза, наподобяваща ембрионалната, при която слабините се допират до дупето. Това е позицията, която обезпечава оптималната физическа непосредственост за двамата сътрудници и е най-често срещаната при първите 3 до 5 години от дълга връзка.

Прегръдка вид " Меден месец " - поза за първите месеци на връзката, когато сте толкоз влюбени, че желаете безусловно да се слеете един в различен. В тази позиция се заспива постоянно след любовна игра. Двамата зависят толкоз доста един от различен, че не могат да спят разграничени, разяснява Суит.

Покрив - опит за фокусиране на цялото внимание върху колегата даже когато спи. Този, чиято глава почива върху раменете на другия е по-зависимият и по-склонен да следва другия.

Люлката на влю бените - позиция, при която безусловно се намирате под крилото на другия. Това е по-интимна позиция от предната, защото прегръщате колегата си компактно.

Слаба връзка - след 5 или повече години брак доста двойки към този момент се усещат задоволително сигурни, с цел да си оставят в допълнение пространство в леглото. Емоционалната връзка се поддържа посредством допиране за ръка, коляно или крайник.

Прегръдка с крайник - заобиколен физически контакт, който подсказва, че двойката умишлено се сдържа и не показва чак такава страст. В същото време сходна позиция може да бъде израз на положителни сърдечни връзки.

Преследване - в случай че сътрудникът обърне тил и се отдръпне към далечната страна на леглото, това се назовава " маневра на заледяване ". Понякога същият сътрудник чака половинката си да премине това разстояние, с цел да се сближат още веднъж, до момента в който различен път може в действителност да търси усамотение. Най-често обаче дистанцията съставлява покана.

Дзен - за тази позиция нормално би трябвало по-голямо легло, което да посрещне потребностите на двамата сътрудници за повече пространство. Докосването на задните елементи разрешава контакт на по-голяма повърхнина и интимна връзка, само че без прекомерна непосредственост. Като два кръга, които са отделени, само че преплитащи се, тази позиция е съвършената илюстрация на причинност.

Катерачът - отдръпването по този метод може да бъде знак на отменяне или просто да демонстрира, че другият се нуждае от добър и спокоен сън. Може би този, който я подхваща, най-накрая се усеща задоволително убеден да признае, че избира да се наспи добре вместо цяла нощ да слуша хъркането на другия от непосредствена непосредственост.

Ракът - единствено един взор над тази поза ви подсказва, че във връзката има проблем. Сякаш с цел да избягат един от различен, двамата се придвижват в друга посока. Позата може да показва неизказана потребност да се отдръпнеш от колегата си - освен в съня, само че и в брака въобще.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР