Много некоректно и много неправилно. Нова телевизия има договор с

...
Много некоректно и много неправилно. Нова телевизия има договор с
Коментари Харесай

Изключват фирмите на Божков от КРИБ, обяви Николай Вълканов

Много неточно и доста погрешно. Нова телевизия има контракт с него (Васил Божков, Национална лотария, бел. ред.) от 2017 година Това е нещо, което не би трябвало да прави, само че той избира този метод. С този сбит коментар зам. – ръководителят на КРИБ Николай Вълканов отговори на въпрос за нападките на някогашния хазартен необут по отношение на притежателя на "Нова Броадкастинг груп " и ФК "Лудогорец " Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София. Г-н Кирил Домусчиев има.

Заради огромните задължения на Божков към държавната хазна Вълканов е внесъл предложение до Управителния съвет на КРИБ да се изключат компаниите на укращия се в Дубай предприемач. Това разгласи самият той в предаването "Плюс - минус " по Нова телевизия.

Фирмите на Божков да бъдат извадени от КРИБ. В КРИБ не могат да членуват компании, които имат отговорности към бюджета. Имали сме други такива случаи - Миню Стайков, Баневи ", аргументира предлагането си Вълканов.

"То трябваше да се случи изваждането на компаниите, по правилник ние не може да имаме такива компании, а те са с потвърдени 700 милиона лв.. По принцип КРИБ е водещ в бизнеса в България, над 800 компании членуват. Ние вършим максимален оборот. За нас е значимо кои хора членуват ", акцентира още той.

Домусчиев отговори на Божков: Бизнес равнището и интелекта на обвинения Божков, на което равнище не бих желал да сляза!

Вълканов разяснява и офанзивите на Божков против финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва. Преди дни някогашният
хазартен необут се опита да направи конспирация, публикувайки есемеси, за които твърди, че си е писал с министър Горанов.

"Това ме подразни, с чатовете с министъра на финансите. Ние се срещаме с министри ", сподели Вълканов и обърна внимание, че бизнесът комуникира с министрите според от това, за които браншове дават отговор.

Вълканов акцентира, че срещите са публични и постоянно са в кабинета на министъра. Записва се кой влиза, тъй че няма нищо скрито.

Това е обикновено, да се срещнете, да уточните данъчната политика, ето и мярката 60/40, която избави доста бизнеси, сподели още зам.-председателят на КРИБ.

По думите му на Запад президентите Тръмп. Путин и Меркел също имат такива срещи.

Вижте позицията на Владислав Горанов за есемесите на Божков

На въпрос съблюдава ли се рамката на законосъобразността, предприемачът бе безапелационен - да, на 100%.

"Това е обикновено, да се срещнете, да уточните данъчната политика, ето и мярката 60/40, която избави доста бизнеси ", уточни още Вълканов.

И добави по отношение на дейностите на Божков:

"Кого ще уплаши с това? На кого ще навреди? Бизнесът знае, че по този начин се вършат тия срещи ".

Относно това по какъв начин COVID-19 рефлектира върху българската стопанска система, за.-председателят на КРИб изясни, че ще има възобновяване, само че стопанската система ни в никакъв случай не е серпантина. Даде и образец:

"В рудодобива не сме спирали, не сме освободили един човек, не сме намалявали заплати ", сподели Вълканов.

В същото време той прикани българите да изберат родните места за туризъм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР