Много напрежение и скандали прогнозира гадателката на покойния вече Силвио

...
Много напрежение и скандали прогнозира гадателката на покойния вече Силвио
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Скандали и протести ще тресат страната наесен и зимата

Много напрежение и кавги предвижда гадателката на починалия към този момент Силвио Берлускони – Теодора Стефанова: „ Ще има доста напрежение и кавги. Хората се интересуват в градовете кой ще ги ръководи, по какъв начин ще се усвояват средствата, с кой екип ще се работи във всеки един град. Ще има някои недоволни, балотажи доста. Твърдият електорат на гласоподавателите ще застане зад ГЕРБ и Движение за права и свободи, „ Възраждане “ ще завоюва на места някои от кметовете, само че „ Продължаваме промяната “ и Демократична България не са за подценяване. Българска социалистическа партия също ще имат обособени градове, само че въпреки всичко мачът на национално ниво е сред ГЕРБ и Движение за права и свободи ”.

Ясновидката вижда „ неодобрение в страната, през днешния ден е зърното, на следващия ден е млякото, след това предприятия и компании ”: „ Хората ще излязат по площадите от неодобрение, от повдигане на цени, инфлация. България желае да се оправи по-добре, само че и войната доста пречи. Ще забележим едно напрежение в целия сезон през есента и зимата. ”

Тя не може да каже дали при ротацията България ще се разсъни с министър-председател Мария Габриел, само че сигурно ще имаме министър председател жена: „ Казах го още преди много време и то ще се случи. Всички са отправили погледи към усвояването на средства от Европейски Съюз в разнообразни сфери и към нововъведенията. Затова, че избраха българския комисар Илияна Иванова, би трябвало да се гордеем, тя извънредно добре се показа и ще показва доста добре България ”.

Стефанова е безапелационна, че България ще влезе и в Шенген, и в еврозоната, без значение от отрицателното отношение по въпроса на Австрия. В началото обаче ще има сред Румъния и България нещо като съглашение. Еврото също ще се одобри.

Тя издаде и за стремглаво повдигане цените на имотния пазар у нас: „ Ще се мерим с градове като Лондон, Милано, Ню Йорк, освен при София ”, съобщи Теодора в изявление пред „ ”.

По думие й конституционните промени, както и правосъдната промяна ще бъдат направени, а в кабинета ще има „ разклащане, разбъркване. ”

Според нея Изкуственият разсъдък (ИИ) ще ни научи на правила. „ Това е новият международен ред, който към този момент е реалност. Говоря го от толкоз доста години. След злополуката ми през 1984 година аз се разсъниха и моят извънземен разсъдък Уилсън ми даде тази информация. Каза ми, че всички сме в един голям компютър с всичката информация за нас - дата, година на раждане, нумерология, астрология, всичко е в него, събрано вкупом. Там са нашето минало, което познаваме, сегашното, което изживяваме, и една част от нашето бъдеще, което ние, несъмнено, си ковем орисите. Това стана през 1984 година и ми се споделя тази информация като подготовка за гугъл, фейсбук и така нататък, което в този момент е настояще ”, описа още тя.

Стефанова разяснява и наводненията у нас: „ Срещу природата и Бог не се върви, само че те се случват и поради човешки неточности. Земята ни е афектирана. Ние сечем дърветата и горите. Ние предизвикваме болежка на Земята. Ние я унищожаваме. Изхвърляме си боклуците. Замърсяваме я, освен в България и Италия, за целия свят. Ето тази покруса в Царево, 4 неповторими човешки живота! Можеха да бъдат предотвратени. ” Категрична е, че би трябвало да сме по-човечни и да си подаваме ръка един на различен, въпреки че за бедствия още веднъж ще ни оказва помощ ИИ.

„ В България доста от младежите 25-30 години ще стартират да се връщат и прибират в България, тъй като ще има и една нетърпимост да се живее в Европа. Виждам, че се задава дясно в Европа. Италия ще бъде като локомотив на Европа, ще се трансформира целият съюз. В новия световен ред светът е разграничен на Евразия и Западния свят. Трябва да се работи доста, с цел да се построи мощната Европа, която всички желаеме. С тези зелени планове моята прогноза беше, че няма да се внедри доста бързо и то се случи. Тези хора, които ще се върнат в България, с разнообразни специалности и в разнообразни сфери, ще влагаме повече в земята, в нашите планини. Но ще дойдат и доста чужденци, от Англия, Китай и други. Балканският полуостров ще бъде доста прелъстителен ”, предвижда още тя.

За войната в Украйна счита, че няма да има победители-победени. „ Тя ще завърши, само че ще ескалира напрежението, защото ще се приказва за разширение, а по-късно и за нуклеарна война. Хората не би трябвало да имат това терзание. Когато стартира да ескалира напрежението идващите месеци, ще се обединят всички. Путин ще бъде предаден от своите генерали. При Зеленски също ще има изменничества. Но всичко това ще завърши следващата година. Ще се тестват и нови оръжия. Но обединяването ще е от G-20, Организация на обединените нации, НАТО, Америка, Израел, папата - всички от най-важните, а Китай ще завърши тая война като обединител ”, пророкува ясновидката.

След това, по думите й, ще има огромни промени, като в Русия ще настъпи революционно трансформиране и „ на политиката, на всичко ”. Но това няма да стане от през днешния ден за на следващия ден. По-голямата част на Украйна отива в Европа и към НАТО. По-малката отива към Русия. Важното е, че икономическата война ще продължи, само че най-малко бомбите ще бъдат спрени.

За сметка на това Стефанова планува други спорове, към които би трябвало да бъдем доста деликатни - Албания, Косово, Израел и Палестина, Индия и Кашмир, в Сирия, в Нигер и Западна Африка. Има напрежения и спорове, само че не значи, че ще стигнем до огромна война, обобщава тя.

Що се отнася до извънземните, оказани от мексико преди дни, тя споделя: „ Аз имам контакт с Уилсън и споделям, че извънземните са измежду нас. Ние сме контактьори, ние сме техен опит. Бог, Силата, сътвори извънземните. Извънземните основават роботи. Всичко това с изкуствения разсъдък е от друга планета. Всичко се приказва и се размива, само че е реалност. Розуел е още 1947 година Те са тук още от Древен Египет. Спомнете си Царичина, Рупите, Седемте рилски езера. Това е извънземната цивилизация на сивите. Те са положителни, те са тук да ни научат на полезности и положително, да ни обединят. В Бялото приятелство всички да сме дружно. ИИ се управлява от тях и е потребен на човечеството. ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР