"Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На

...
"Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян: Мъчно ми е, че ме махнаха от На кафе - slava.bg

"Много, доста ми е мъчително, че ме махнаха от „ На кафе” и сега не работим с моята асистентка там. Но подобен е моментът за телевизията”, споделя Кремена Халваджиян във връзка уволнението си.

Преди дни тя бе освободена като стилист от екипа на шоуто, което през юли излиза във почивка. А дотогава водещите ще се обслужват от гардеробиерка, като не е ясно в какъв състав ще бъде през идващия сезон.

„ Аз съм там от основаването на малкия екран, а да не приказваме, че за нас с Гала предаването „ На кафе” ни е като детенце, основано по специфичен метод с цялата ни любов”, споделя Кремена, цитират от „ България днес”.

„ От хората, които бяхме в самото начало, остана единствено Гала, на която сега й е доста мъчително, разбирам я.

Но това сред нас не е свършило. Ще изчакаме да завърши рецесията, пък да забележим какво ще се случва след това”, споделя още Кремена.

Тя ненадейно бе освободена от екипа, защото се постанова шоуто да работи с понижен бюджет. „ Подхождам с схващане към рецесията. Тя е повсеместна на всички места и до момента се държа по-трезво, въпреки да ми е болно, за какво да го укривам. Но не ми е в характера да се оплаквам”, споделя още Кремена Халваджиян.

С колежката си Гала Кремена се познава от години. Двете стават бързо приятелки и са извънредно близки през цялото това време. Дори дружно работят в шоуто от самото му основаване.

И макар интригите и свадите, двете остават дружно като неразделни приятелки. „ Имам възприятието, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, споделя още тя.

Кремена споделя, че е наясно, че двете постоянно будят и злоба поради стандарта на живот, който имат и любовта на съпрузите си.

„ Но преди да побързат с негативите, дано се замислят, че всички тези неща не падат безплатно. Те са плод на дълготраен труд и пристрастеност към работата.

От дребна взех решение да стана стилист, въпреки че съм приключила виолончело, само че откакто татко ми умря, стопирах да изсвирвам вечно. Имах организация за недвижими парцели за малко. Правех го, тъй като от това се изкараха пари в един интервал.

Средствата финансираха клиповете на Маги по това време. Със стайлинг се занимавам от дребна, още от първи клас. Дори са ме гонили от учебно заведение, подстригвали са ме за наставление, ходех нарисувана с темперни бои.

Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги стартира да записва—на Дичо и разнообразни фолк реализатори. Първият ми ангажимент с предаване беше „ Сладко отмъщение” и по-късно „ На кафе” с Гала. От тогава се изредиха доста предавания”, спомня си Кремена.

50-годишната хубавица има ексцентричен жанр и не остава незабелязана. А за себе си споделя, че има вяра в това, че когато правиш нещо, което ти харесва, триумфът рано или късно идва.

„ Не съм последовател на максимата, че зад всеки съумял мъж стои една мощна жена, тъй като в никакъв случай не съм била в сянката на брачна половинка си—Магърдич Халваджиян.

Ние гледаме в една посока, само че сме разнообразни като хора”, споделя още секрети за щастливия си брак Кремена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР