Много ми е трудно да го удържам от артистизма, който

...
Много ми е трудно да го удържам от артистизма, който
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков с лично признание за сина им

" Много ми е мъчно да го удържам от артистизма, който напира в него. И двамата с татко му не бихме желали той да се занимава с това. Разбира се, че ще го поощрим, в случай че той избере това. Развил е качества постоянно да може да се измъква, което довежда мен и татко си до усмивка. А като се усмихне, няма по какъв начин да му се скараш ", това самопризнание направи дамата на Краси Радков и водеща на предаването " Един за различен " Станислава Ганчева.

Тя взе участие в предаването " На кафе " по Нова телевизия.

" Родителите съумяват да ме анулират от отговорностите, изключително когато има дете у дома. Обичам да излизам с другари. Винаги съм харесвала да узнавам историите на хората, това ме притегли и в " Един за различен ". Това са разнообразни човешки истории ", сподели още тя.

Синът им е роден през 2018 година и скоро ще навърши 5.

" Теодор е доста дълго чакано дете, постоянно съм желала деца, само че не се получиха нещата. В едни миг бях изгубила религия и предпочитание, само че Краси бе индивидът, който ме накара да го продължа. Нямаше по какъв начин да го кръстим, с изключение на Теодор – божи подарък ", признава Станислава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР