Много ме ядоса сегашният шеф на СДС Румен Христов, който

...
Много ме ядоса сегашният шеф на СДС Румен Христов, който
Коментари Харесай

Не се туткайте, вижте Петър Стоянов!

 " Много ме ядоса сегашният началник на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който тези дни рече, че тяхната коалиция (с ГЕРБ) не била решила дали да предложения за кандидат-президент есенес.

Алоу!

Въпросът е не дали вие ще го калесате, а дали въобще ще се съгласи да води подобен диалог с вас! ", написа на страницата си във Facebook Нери Терзиева. И прибавя:

" Не виждате по-далеч от носа си!

Не съм чула да поканите президента Стоянов да договаря вместо вас на местата, където скърца националният интерес. Защо не го помолихте, да вземем за пример, да стане специфичен делегат на България в договарянията със Северна Македония? Ох, забравих - вие всичко си можете сами...

" Малките десни " също са " алоу " - те евентуално ще си гласоподават за настоящия президент на втори тур или и на двата.

Да, " Той е! " има право на още един президентски мандат и никой не може да му го отнеме. Да, " Той е " явен, уравновесен, почтен, неоцапан, самоуверен, трудолюбив и изобретателен човек, който се записа в историята на страната и на района. Затова е посрещан и през днешния ден като непосредствен от огромните международни водачи. Непрестанно търчи по български дела на интернационалния терен, не споделя за това и не се хвали.

Не ви чака той да се натуткате с поканите - дружно или поотделно.

П.П. Този текст не е координиран с никого и си е мой персонален гняв.

На фотографията - президентите Стоянов и Трайковски на Охридското езеро ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР