Много ме боли за Галя. Живял съм с нея 2

...
Много ме боли за Галя. Живял съм с нея 2
Коментари Харесай

Първият мъж на Галя, от когото роди мъртво бебе вкъщи: Много е интелигентна, не е луда!

Много ме боли за Галя. Живял съм с нея 2 години, имали сме физическа, прочувствена и духовна връзка. Зная какви качества има и безусловно незаслужено е жигосана. Това сподели пред " 24 часа " Боян Граховски, предходен другар на Галя Танева, която роди у дома в село Иван Вазово, а преди дни обществените й лишиха детето. Самата тя е настанена в Психодиспансера в Пловдив.

44-годишният Граховски пристигна на спонтанния митинг в отбрана на Галя пред лечебното заведение. Хората, който я поддържат, набъбнаха до 8 души.

" Истината е, че Галя е доста умна, само че като види нещо, не може да си затвори очите и не приспива морала си ", сподели някогашният й другар, от който през 2016 година била бременна, само че отново поради раждане у дома, плодът се задушил.

" Тя може да влиза в конфликтни обстановки. Прагът й на толерантност е доста невисок. Ранима е. Изпада в положения, за които елементарно могат да кажат, че е нападателна и неразумна, а тя не е такава. Категорично не е луда ", добави Граховски. Допълва обаче, че изпадала в истерични положения.

Твърди, че прекъснал връзката с нея след злощастното раждане през 2016 година " Спрях да поддържам връзка с Галя, мъчно ми се получаваше. Но пристигнах в този момент да я защитя. Детето, което й лишиха, не е от мен. Доколкото зная е от някакъв Стоян ", добави Граховски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР