Много кучета обичат водата, но други просто не могат да

...
Много кучета обичат водата, но други просто не могат да
Коментари Харесай

Породи кучета, които обичат водата

Много кучета обичат водата, само че други просто не могат да я понасят. Определени породи кучета просто са родени да живеят във и около вода. Ако търсите сътрудник за плуване, което да се радва на водата, вижте тези породи, които обичат водата!

Лабрадор

Лабрадорът е една от най-популярните породи фамилни кучета, само че те в началото са били отглеждани, с цел да оказват помощ при лов на риба и лов. Поради своя генезис, породата се отличава със страхотни плувни умения. Ако желаете да си вземете такова кученце, разгледайте нашите разгласи и цени за лабрадор.

Чесапийк Бей ретривър

Те са огромни кучета, отглеждани в предишното за носене на вода. Те доста наподобяват на лабрадорите на външен тип, само че има къдрава четина и доста мощен характер. И до през днешния ден те са отлични плувци.

Нюфаундленд

 Нюфаундленд

Тази голяма порода, идваща от Канада, се употребяват най-често за избавителни задачи във водата. Тези кучета са мощни и могат да оказват помощ на давещи се хора. Заради размера и силата си, тези кучета са невероятни плувци.

Пудел

Макар че постоянно сме ги виждали в циркови представления, пуделите в действителност са отглеждани като водни кучета. Те имат положителни качества да плуват. По-често обаче ще ги срещате на сушата, до момента в който извършват команди.

Португалско водно куче

В предишното тази порода се е употребила, с цел да оказва помощ при риболова. Най-често дилемите им били да извличат от водата скъсаните мрежи. Тази порода са изключителни плувци.

Лагото Романьоло

 Лагото Романьоло

Тази италианска порода се смята за езерно куче. Използвано е най-вече лов на водни птици, само че може да се употребява и като куче за търсене на трюфели. Тези кучета са отлични плувци и служащи.

Ирландски Воден Шпаньол

Те са най-големите кучета от шпаньолите, макар че не се среща постоянно. В предишното са употребявани като водни кучета. Те обаче се нуждаят от доста извършения и психическа стимулация, в случай че желаете да живеят с вас в мир и обич.

Видрово гонче

Те са доста огромни кучета, употребявани за лов на видри. Те са мощни кучета и са извънредно положителни плувци. Много фамилии ги избират за домашни любимци.

Барбет

 Барбет Снимка: dogtime.com

Те са редки кучета с генезис от Франция, където са се употребявали за преследване на водни птици и подкрепяне на моряците и риболовците. Те са интелигентни кучета, които се нуждаят от доста извършения, с цел да бъдат положителни фамилни другарчета.

Бойкин Шпаньол

Тази порода са приблизително огромни шпаньоли. Използвани са за лов на разнороден дивеч по суша и вода, само че размерът им ги прави подобаващи за качване в лодки и канута с ловци на водни птици.

Кучетата, които обичат водата са изключително привлекателни за фамилии, за които морето, реката или езерото са метод на живот.

Тези животни имат доста други качества. Всички изброени породи са доста енергични, само че се нуждаят от извършения и дресировки, тъй като част от тях са своенравни.

В този лист бяха изброени все приблизително огромни и огромни породи кучета, само че това не значи, че и по-малките не биха били положителни плувци. Много неща зависят от възпитанието, което ще им дадете.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР