Много коли все още се движат с класически халогенни светлини.

...
Много коли все още се движат с класически халогенни светлини.
Коментари Харесай

Светодиоди вместо халогени ?

Много коли към момента се движат с типичен халогенни светлини. Преминаването към светодиоди обаче си заслужава, защото те освен осветяват по-голяма повърхност от пътя, само че също по този начин постоянно имат по-дълъг експлоатационен живот. Кои са най-популярните утвърдени LED лампи и няколко съвета за тяхната безвредна приложимост от eBay.de.

LED крушките за коли като продуктова област означават към 17 % растеж през 2022 година Най-популярните позволени за придвижване по пътищата LED крушки сега са Osram Nightbreaker и Philips Ultinon Pro6000 LED.

„ От една страна, светодиодите обезпечават доста по-ярко и по-добро осветление на пътя спрямо стандартните халогенни светлини. Тяхната светлина е сходна на дневната светлина, тъй че очите ни могат да виждат по-добре контрастите. Това покачва неимоверно сигурността, изключително при шофиране по тъмни селски пътища. От друга страна, светодиодите устоят доста по-дълго, което също значи икономисване на разноски в дълготраен проект “, акцентират специалистите по осветяване.

Въпреки всички преимущества, потребителите не би трябвало просто да скачат на първата оферта, която се появи. „ Дори и да има голям брой LED светлини за закупуване онлайн, те не могат просто да бъдат конфигурирани във всяко транспортно средство. Трябва да има утвърждение за пътно потребление на светодиоди в съответния модел транспортно средство. Ако то не съществува може да има има съществени наказания “.

Производителите на утвърдени LED светлинни източници - сега Osram и Philips в Германия дават описи за съгласуемост на своите уеб страници. Преди да купят LED лампи, потребителите несъмнено би трябвало да ревизират дали техният модел кола е посочен там. Важно е също по този начин, че понастоящем светодиодните източници на светлина са позволени за улична приложимост единствено в композиция с подобаващи аксесоари като адаптери или контролни блокове от съответния производител.

Също по този начин е целесъобразно да сравните броя на фаровете, инсталирани сега в автомобила, с последователността от номера, дадени в листата. Номерът на утвърждението на фаровете може да бъде разпознат по кръг с „ E “ и едно- или двуцифрено число, последвано от четири до пет спомагателни числа.

Можете сами да инсталирате LED светлини, само че според от вида транспортно средство, може да няма задоволително място в двигателното поделение за работа и може да се наложи да се смъкват задачите фарове. Това е неловко за начинаещи домашни майстори. Трябва също да се означи, че светодиодите би трябвало да стоят съвършено във фаровете, в противоположен случай те няма да работят по най-хубавия метод и биха могли да заслепят насрещния трафик. Във всеки случай си коства да ревизирате вярното нагласяване в сервиз със специфични принадлежности за вярна конфигурация.

Мотоциклетите също могат да бъдат преоборудвани. Philips предлага LED лампи, които към този момент имат утвърждение за придвижване по пътищата за 75 модела мотоциклети. И тук потребителите би трябвало да ревизират описите за съгласуемост на производителя, преди да създадат покупка, и да носят със себе си общото типово утвърждение, с цел да няма проблеми по време на инспекция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР