Много жени започват да носят сутиен като тийнейджърки, за да

...
Много жени започват да носят сутиен като тийнейджърки, за да
Коментари Харесай

Пет причини жените да не носят сутиен

Много дами стартират да носят сутиен като тийнейджърки, с цел да прикрият дискомфорта от дребния си бюст, само че надали има жена, която да не познава дискомфортното възприятие от носенето на сутиен. Някои стопират да носят сутиен още като тийнейджърки, други - на 30. В международния ден без сутиен 5 аргументи на ladyzone.bg, които ще ви оказват помощ да се сбогувате малко по малко със сутиена и повече да не го сложите в никакъв случай и за нищо на света.

1. Не е потребен за здравето - има ли някаква здравословна изгода от носенето на сутиен? Научните проучвания по-скоро сочат тъкмо противоположното - тъканите в региона на гърдите естествено губят еластичността си с годините, което прави увисването на бюста неизбежно.

2. Невъзможно е да откриете перфектния - колкото и да се пробвате, това е изгубено време. Размери, чашки, подплънки, презрамки - няма значение какъв брой ще търсите съвършения модел сутиен за вас - в никакъв случай няма да го намерите без взаимни отстъпки.

3. Не е комфортен за носене - всяка жена може да се закълне какво облекчение изпитва, когато смъкна вечер у дома сутиена, откакто е прекарала целия ден с него. Това е като да свалиш обувките - необикновено наслаждение. Не стига целия стрес от работата, само че и това задушаващо нещо през гърдите… Да вървим боси без обувки на открито е невероятно, само че без сутиен е никакъв проблем.

4. Скъп е - за разлика от мъжете, една жена ще похарчи хиляди левове през целия си живот за сутиени, които даже няма да й харесват същински. Като ги прибавим към безкрайни лист от типично женски артикули (тампони, дамски превръзки и прочее), цифрата става галактическа. По-добре ги похарчете за нещо, от което ще ви остане безценен спомен, в сравнение с спомен за скъпи движимости.

5. Ограничава персоналната свобода - спрете да робувате на обществените стандарти и публични правила за добър външен тип. Истината е, че изглеждате отлично и без сутиен. Дори доста по-атрактивно в очите на мъжете. Това ще ви накара да се почувствате доста по-щастливи, привлекателни, положителни, мечтани и самоуверени, в сравнение с носенето на тягостен сутиен. Ако работата ви го изисква, това не важи за свободното време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР