Много жени си мислят, че мъжете гледат телата им под

...
Много жени си мислят, че мъжете гледат телата им под
Коментари Харесай

7 неща в женското тяло, които отблъскват мъжете

Много дами си мислят, че мъжете гледат телата им под лупа и всичко, което самите те не харесват в себе си, не се харесва и на мъжете до тях. Истината е, че не целулитът или стриите отблъскват мъжете, а напълно други неща, които ще ви разкрием още в този момент:
1. Олющен лак по ноктите – мъжете считат това за немърливо и това им подсказва, че дамата, с която са, не се грижи доста за външния си тип. Освен това наподобява доста немърливо и несъмнено не приляга на никоя жена, което от своя страна отблъсква мъжете.
 3-те най-красиви дами съгласно зодията 3-те най-красиви дами съгласно зодията
Има дами, които могат да пленяват единствено с хубостта си, без даже да си мръднат пръста. Те излъчват необикновен сексапил, движат се грациозно, крас...
2. Окосмяването – да, мъжете от ден на ден са привикнали да не виждат нито косъмче по тялото на дамата до себе си. Това е нещото, което може мощно да ги отблъсне и да прекъсне напълно желанието им за секс.
3. Мазната коса – косата е едно от най-еротичните и женствени неща у една жена. Мъжете несъмнено виждат, когато косата на дамата до тях не е поддържана и не наподобява добре. Затова дами, в никакъв случай не подценявайте какъв брой са наблюдателни мъжете до вас.
4. Миризмата – несъмнено, че никой мъж не може приема това, че дамата до него не ухае на рози и ароматни масла. Ясно е, че неприятната миризма се свързва с ниска хигиена, която може да убие желанието за секс на всеки един мъж.
5. Кофти долни дрехи – и не приказваме за скъсано такова, а за такова, което се счита за секси, само че в действителност е просто липса на добър усет. Мъжете си падат по стилното долни дрехи, не по червени дантели и пухчета, които могат да бъдат доста отблъскващи.
 11 сигурни знака, че си играе с теб и не желае връзка 11 сигурни знака, че си играе с теб и не желае връзка
Много дами си мислят, че щом имат човек до себе си, то значи че той желае сериозна и задълбочена връзка. Има обаче знаци, които ни подск...
6. Проблемна кожа – суха, лющеща или зачервена кожа. Кожните проблеми, които в действителност могат да се излекуват, са нещо което доста отблъсква мъжете. Изглежда като че ли дамата не се грижи за здравето си, което не е прелестно за нито един мъж.
7. Неувереността – знаем, че това не е част от тялото, само че е част от дамата, която най-вече отблъсква мъжете. Няма по-секси от една уверена жена, която не се тормози от тялото си, каквото и да е то.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР