Много жени се сблъскват с подобен сценарий.На вас той ви

...
Много жени се сблъскват с подобен сценарий.На вас той ви
Коментари Харесай

Силните жени не молят, те просто си отиват

Много дами се сблъскват с сходен сюжет.

На вас той ви харесва. И наподобява, че вие също му харесвате. Срещате се и към този момент сте си отгледали тези прословути трепкащи с крилца пеперуди, и към този момент си мечтаете за женитба. А у мъжа в този миг се задейства антилюбовния радар – и внезапно изчезва. Оставате сама, скрито надявайки се, че той е гей, с цел да не си мислите, че не ви харесва.

Добре, може би това е малко пресилено, само че от време на време в една връзка има моменти, когато просто сте се отпуснали и си мислите, че към този момент всичко се е подредило, когато той внезапно стопира да се обажда. В този миг ви се желае да напишете някакво мегалюбовно обръщение, с цел да може той да разбере, какъв брой хубаво ви е било с него. Само че не го правете. От това той ще се уплаши още повече, ще реши че желаете да го обсебите.

А за какво да не постъпите по същия метод? Като него? Когато си припомням за сходни случаи в моя опит, след известно време просто съжалявах, че съм се държала натрапчиво и съм си губила времето с някой, който не е заслужен.

В реалност имаше всички признаци, които ми споделяха: „ Бягай! “ Но аз бях заслепена от обич и не виждах нищо, до момента в който самият той не избяга.

Време да се спрат тези неточности. Време е да се спрем да се „ залепваме “ за мъже, които с единия крайник към този момент са зад прага на нашите връзки. Животът е прекомерно къс и има доста други по-перспективни мъже.

Силните дами не се молят и не просят. Те си отиват сега, когато стартират да се усещат нежелани. Ако към момента не можете да разберете по кое време е настъпил този миг, ето някои признаци:

Той не се пробва да откри време с цел да се среща с вас. Без значение какъв брой е ангажиран, в случай че той желае постоянно ще откри метод. Когато той стартира да търси извинения, значи е време да потърсите различен.

Той се държи по този начин, като че ли не му пука. Най-хубавото у мъжете е това, че множеството от тях могат да бъдат разбрани доста елементарно – те не са толкоз комплицирани, колкото дамите. Просто приемете това, което виждате в държанието му, не очаквайте да се промени, гледайте действителността в лицето.

Морена Морана

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР