Много жени, преминали 60-годишната граница, влизат в категорията “невидими. Те

...
Много жени, преминали 60-годишната граница, влизат в категорията “невидими. Те
Коментари Харесай

Кажете НЕ на безформените дрехи: ето как трябва да се облича жена на 60 години тази пролет

Много дами, минали 60-годишната граница, влизат в категорията “невидими ”. Те носят необятни облекла, вършат най-незабележимите, общоприети изображения. Но на вятъра, тъй като на всяка възраст има място за съвременни трендове, жанр и хубост!

Възрастта не е причина да се откажете от кожените неща. Панталон от естествена кожа или първокачествен екозаместител се вписва идеално в спокойни ежедневни визии. Съчетайте ги с джъмпер, бяла риза, палто. Удобните маратонки и просторната чанта ще създадат визията по-практична.

Кожена миди пола няма да наподобява по-зле на зряла дама. Кожената пола е самодостатъчен детайл от дрешника, тъй че е по-добре да допълните облика с елементарни и разбираеми неща, като сако, блуза и съществени аксесоари. Освежаващият ментов колорит удобно подмладява зрелия външен тип.

Якето се съчетава добре с бяла водолазка и разкроени панталони. Модерен тандем може да бъде допълнен с бели маратонки, които хармонично се вписват във всеки жанр на облекло. Двуцветният външен тип наподобява моден и нетривиален.

Якето е печелившо решение за жена на 60+. Удължен модел може да бъде допълнен с пола с експресивен противоположен принт. Дълъг шал и компактна чанта ще създадат възрастовия комплект комфортен и съвременен.

Защо не подправите пролетния си дрешник с няколко ярки цветове. Бежово яке и съществена тениска със обикновен десен наподобяват ужасно с наситени панталони в цвят морков. За да не притеглят вниманието към себе си принтирани аксесоари и обувки, спрете на умерено изразителни, приглушени леопардови цветове.

Разредете монохромната визия в топли бежови тонове с освежаващо светлозелено яке. Обувки с предпазлив змийски принт и тъкан аксесоар допълват модерната визия.

Панталонният костюм е незаменимо нещо в дрешника за характерна възраст. Оранжевият суичър ще отстрани строгостта от изображението, ще добави жанр и характерност към него.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР